Autor: ITuudised.ee • 2. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise autasustab Latitude59 lootustandvaimat idufirmat 10 000 euroga

2016 aastal Latitude 59 toimunud Pitch@Palace konkursi üks võitjatiimidest - Timbeter
Foto: Raigo Pajula
Eestlaste loodud rahvusvaheliste rahaülekannete platvorm TransferWise annab Latitude59 konverentsi raames toimuval TransferWise Pitch Competition idufirmade esitluskonkursil välja 10 000 euro suuruse peaauhinna. Kandideerimine on avatud sündmuse veebilehel Latitude59.ee.

Latitude59 raames toimub tänavu kaks idufirmade äriideede esitlusvõistlust, mida korraldab Startup Wise Guysi kiirendiprogrammi meeskond. Varajase faasi konkurss ettevõtetele, millesse pole investeeritud rohkem kui 100 000 eurot või mille igakuine käive jääb alla 5000 euro, toimub neljapäeval, 25. mail. Konkurss kasvufaasi ettevõtetele, mille investeeringud ületavad 100 000 eurot ja käive 5000 eurot, toimub 26. mail. Osalema valitakse kokku 20 ettevõtet, keda kõiki oodatakse ka päev enne konverentsi, 24. mail toimuvasse töötubade ja mentorlussessioonidega treeningprogrammi.

Latitude59 on Eesti startup ja tehnoloogia kogukonna esindussündmus, mis toimub 25.-26. mail, 2017 Kultuurikatlas. Konverentsipassid hinnaga 259 eurot on müügil sündmuse kodulehel.

Lisaks ärideede esitlusvõistlusele oodatakse startupe end tutvustama ka Latitude59 demo-alale. Demo alal osalemiseks tuleb täita ära kandideerimisvorm, demo-ala boksi hind on 259 eurot, mis sisaldab ka kahte konverentsipassi.

Latitude59 esinejateks on tänavu kinnitatud Jon Von Tetzchner (Vivaldi Technologies), Taavet Hinrikus (TransferWise), K.P. Reddy (The Combine), David Farmer (Coinbase), Peter Vesterbacka (Ex-Rovio), Ahti Heinla (Starship Technologies), Kaidi Ruusalepp (Funderbeam), Eric Migicovsky (ex-Pebble), Barbara Ficarra (Sharecare), Andrew Thompson (Proteus Digital Health), Chris Kelsey (Cazza) jpt. 

TranferWise Pitch Competition konkursil osalemiseks tuleb täita kandideerimisvorm. Info konkursi, auhindade ning lingi kandideerimisvormile leiab Latitude59 kodulehelt

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755