Autor: Aali Lilleorg • 26. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esita oma ettepanek IT-juhi tunnustamiseks

Konkurss Aasta Mõjukaim IT-juht 2017 on ellu kutsutud IT-juhi rollis töötavate inimeste tunnustamiseks, kes on oskuslikult ja mõjukalt tegutsenud IT-juhina ja saavutanud oma ametis silmapaistvaid tulemusi või ellu rakendanud innovaatilisi lahendusi.

Esmakordselt toimuval konkursil saavad oma eelistuse öelda kõik soovijad ning esitada vabas vormis enda hinnangul tiitlit vääriva inimese, kes tänavu parima IT-juhi tunnustust väärib. Selleks tuleb täita ankeet, milles küsitakse kanditaadi nime ja asutust, kus ta töötab ning lühikest põhjendust. Selleks  kulub ainult paar minutit. Kõikide ettepanekute esitajate vahel loosime välja Richard Bransoni raamatu "Virgini viis".

 

„Head IT-juhti tuleb tunnustada, sest tema roll on mitmekülgne ning sellest oleneb kui hästi Eesti ettevõtjad tulevad toime digitaliseerimise väljakutsetega,“ selgitas konkursi üks eestvedaja, Äripäeva peatoimetaja asetäitja Toomas Truuverk. Konkursi eesmärk on tunnustada oskuslikku ja mõjukat IT-juhtimist Eestis tegutsevates ettevõtetes/organisatsioonides ning seeläbi aidata kaasa ettevõtete digitaliseerimise taseme tõstmisele.

Ettevõtmine soovib juhtida tähelepanu IT-juhtimise olulisusele ettevõtte/organisatsiooni edu saavutamisel.

Žürii võtab kandidaatide hindamisel arvesse järgmisi aspekte:

- värsksus, võimalusel vaadeldakse perioodi aprill 2016 kuni aprill 2017

- ellu viidud muudatuse mõjukus- innovaatilisus ja rakendatud lahenduse julgus- erakordne saavutus organisatsiooni arendamisel- silmapaistev panus valdkonna arengusse- ettevõtte edukus.

Kandidaate saab esitada kuni 15. maini.

Võitja kuulutatakse välja 23. mail toimuval IT-juhtimise aastakonverentsil „IT-juhtimise väljakutsed Eesti ettevõtetes“. Konverentsi peateema on IT-juhtimine ning IT-juhi roll ja väljakutsed muutuvas maailmas, kus ettevõtted peavad edu saavutamiseks aina enam mõtlema digitaliseerumisele. Ettekannetega esinemas ja arutlusringides osalemas on näiteks Siim Sikkut, Andres Kütt, Henrik Põder, Erkki Leego, Gert Jervan, Agnes Roos, Anti Kuiv jt.

Konverentsil vaatleme Eesti majanduse arenguid mõjutavaid IT trende, tunnustame Eesti mõjukaimat IT-juhti, oma mõtteid ja kogemuslugusid jagavad IT-juhid, saame teada kuidas riik toetab IT-juhtimise arenguid Eestis, räägime IT-juhtimisega seotud rollidest ning arutlusringis räägime IT-juhtide väljakutsetest Eesti ettevõtetes. Konverentsipäeva moderaator on Rain Laane.

 Info konverentsi kohta ja registreerumine on SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755