3. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Huawei nutitelefonide tarne kasvas 2017. aasta esimeses kvartalis 21,6%

Foto: Huawei
Huawei Consumer Business Group teatas, et tänavu esimeses kvartalis tarnisid nad 34,55 miljonit nutitelefoni, mis on 21,6% rohkem varasemate aastatega võrreldes. Samuti kasvas Huawei osakaal globaalsel nutitelefonide turul 9,8%.

2017. aasta esimeses kvartalis saavutas Huawei murdelise kasvu mitmetes riikides. Varasemate aastatega võrreldes kasvas Huawei nutitelefonide tarne 52 riigis üle 50%, sh 32 riigis oli kasv üle 100%, Hiinas ja Euroopas vastavalt 20% ja 15%, Kagu-Aasias ja Vaikse ookeani piirkonnas – üle 70%.

Lisaks saavutati märkimisväärne kasv tippklassi telefonide sektoris, mida toetasid Huawei P9 ja Huawei Mate 9 seeria telefonide ülemaailmsed müügitulemused. Kesk- ja tippklassi telefonide osakaal tõusis 11% möödunud aasta sama perioodiga võrreldes.

Huawei tahvelarvutite äri kasvas nii äriklientide kui eraklientide seas, tuues endaga kaasa 70% tarnekasvu varasemate aastatega võrreldes.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052