20. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bezos napsab varsti Gatesi tiitli

Foto: Pixabay
Pärast seda, kui Amazon teatas, et ostab Whole Foodsi, tõusis ettevõtte aktsia sedavõrd, et Amazoni juhil Jeff Bezosel on vaid veidi puudu, et saada maailma rikkaima inimese tiitel.

Pärast Whole Foodsi ostu uudist tõusis Amazoni aktsia sedavõrd, et Bezose rikkus suurenes 1,8 miljardi dollari võrra. See tähendab, et Bezose varade koguväärtus on nüüd Bloombergi andmeil 86,4 miljardit dollarit ehk 5 miljardit vähem kui Microsofti asutaja Bill Gatesi puhul.

Bezos on viimasel ajal olnud väga keskendunud sellele, et Amazoni laiendada ning see annab alust arvata, et ka tema rikkus kasvab. See-eest Gates, kes pole alates 2000. aastast enam Microsofti juht, on lubanud, et jagab enamuse oma rikkusest laiali. Samas omab Gates 2% Microsoftist, mis tähendab, et tegelikult tema varandus siiski ka kasvab.

Samas tasub märkida, et ka Bezos on huvitatud heategevusest ning säutsus eelmisel nädalal Twitteris, et ootab soovitusi, missuguseid valdkondi võiks toetada.

Allikas: Äripäev

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755