Autor: Aali Lilleorg • 11. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste osalusega Suurbritannia idufirma sai suure investeeringu

Sten Tamkivi, Brynne Kennedy ja Silver Keskküla.
Foto: Kuvatõmmis (www.moveguides.com)
Euroopa mõistes suurest investeeringust Move Guides'i teatas läbi Telepordi müügi selle ettevõtte osanikuks saanud Sten Tamkivi sotsiaalmeedia vahendusel.

Suurbritannia idufirma Move Guides, mille osanike seas on ka Sten Tamkivi sai 48 miljoni dollari suuruse investeeringu.  

Töötajate ümberasumise äris Move Guides'is suurt potentsiaali näinud investorite seas on Future Fund, New Enterprise Associates ja Notion Capital.

"Nüüd on aeg hakata suuri tegusidkorda saatma, selleks vajame uusi töötajaid ja eriti tootearendusse," rõõmustas Tamkivi. 

Aprillis Move Guides'i poolt omandatud Teleport on Tamkivi sõnul kasvanud 10 korda ja nüüd tänu hüppelisele C seeria investeeringule on võimalus kiirendatud korras ehitada üks juhtivaid tehnoloogiaettevõtteid, mis on haaramas oma osa 13 miljardi suurusest globaalsest töötajate ümberasumisega tegelevast ärist.

Londonist alguse saanud ja rahvusvaheliseks kasvanud pilvepõhist teenuseplatvormi pakkuv Move Guides'i klientideks on selle asutaja Brynne Kennedy sõnul turu liidrid finantsvaldkonnas, tootmis- ja tehnoloogiaettevõtted, mille kulusid õnnestub platvormi abil kokku hoida kuni 10%. Kuna tegemist on suurte ettevõtetega, siis on kokku hoitavad summad Kennedy hinnangul märkimisväärsed.  

 

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755