Autor: ITuudised.ee • 3. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telepordist saab MOVE Guides

Sten Tamkivi, Brynne Kennedy ja Silver Keskküla.
Foto: Kuvatõmmis (www.moveguides.com)
Eesti startup ettevõte Teleport omandati täna töötajate ümberasumisega tegeleva ettevõtte MOVE Guides poolt. Tehingu suurust osapooled ei avalda, seisis pressiteates.

"MOVE Guides ja Teleport jagavad visiooni demokraatlikust globaalsest mobiilsusest tarkvaralahenduse ja andmeteaduse abil," kommenteeris omandamist MOVE Guides tegevjuht Brynnne Kennedy ja lisas, et Telepordi kogenud meeskonna liitumise ja toodete integreerimise üle on hea meel, sest see võimaldab mobiilsetele töötajatele pakkuda paremaid lahendusi.  

2014. aastal Skype'i töötajate poolt asutatud Teleport arendab tarkvara, mille abil leida sobivaim koht elamiseks ja töötamiseks. 2016. aastal oli Telepordil kasutajaid 250 000

"Asutasime Telepordi, et aidata mobiilsetel inimestel vabalt liikuda, pakkudes neile kaasaegseid tarkvaralahendusi, et leida võimalusi kuidas oma potentsiaali paremini realiseerida," ütles Telepordi juht Sten Tamkivi ja lisas, et on veendunud, et olles osa ettevõttest MOVE Guides ja töötades koos klientidega, kes oma töötajate asukohta iga aasta muuudavad, saame me võimaluse liikuda heade lahenduste poole palju kiiremini.

Tehingu kokkuleppena jätkavad Teleport Cities kasutajad teenuste kasutamist praeguse brändi all. Tamkivi ja Telepordi kaasasutaja Silver Keskküla liituvad MOVE Guides juhtkonnaga ja Tallinna kontorist saab MOVE Guides uusim kontor Londoni, San Francisco ja Hong Kongi kõrval.

Foto: Kuvatõmmis
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755