Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 4. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva raadio kuulamisel veebis on tõrkeid

Täna alustanud Äripäeva raadio kuulamine veebis võib-olla praegu häiritud, kuna veebilehel kuulajate hulk osutus prognoositust suuremaks.

Pärast tänase saatepäeva lõppu lahendame tekkinud tehnilise probleemi. Palume raadio kuulamisel veebis tekkinud tehniliste tõrgete pärast vabandust ja täname Äripäeva lugejaid suure huvi eest.

Tuletame meelde, et Äripäeva raadio saated on järelkuulatavad aadressil www.aripaev.ee/raadio.

Täna kell 7.00 läks sagedusel 92,4 MHz eetrisse Äripäeva raadio, mis on mõeldud ettevõtlikule inimesele ja kus programmi ning uudiste valikul on fookuses ettevõtlust, majandusarengut ning investeerimist puudutavad teemad. Raadio on sagedusel 92,4 MHz kuulatav Tallinnas ja Harjumaal.

Täna on Äripäeva raadioprogrammis neli saadet:

10.00-11.00 "Äripäev eetris". Saates analüüsivad ajakirjanikud Vilja Kiisler ja Harry Tuul eelmise ja algava nädala kuumi teemasid.

12.00-13.00 "Ekspordivedurid". IT-ettevõtte Uptime omanik Eero Tohver jagab kogemusi, kuidas olla edukas eksportöör Norras ja Šveitsis. Saatejuht Kristel Härma.

14.00-15.00 "Äripäeva kullafond". saates kordab Äripäev podcast'ina eetris olnud saateid "Kuidas tähtsate otsuste juures pea külm hoida?" ja "Miks lõviosa investoritest üle keskmise teenida ei oska?".

16.00-17.00 "Investor Toomase tund". Millele lisaks tootlusele investeerimisel tähelepanu pöörata, räägivad investorid ning investorite käitumist uurinud Tõnn Talpsepp ja Tarvo Vaarmets. Saatejuhid Juhan Lang ja Rivo Sarapik.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755