Autor: ITuudised.ee • 4. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia müüs IT Koolituse Äripäevale

Telia Eesti juhatuse liige Dan Olov Strömberg, Äripäeva peadirektor Igor Rõtov ja IT Koolituskeskuse tegevjuht Martin Palm.
Foto: Andras Kralla
Telia Eesti müüs Eesti suurima infotehnoloogia koolituse ettevõtte IT Koolituskeskuse Äripäevale. Tehing jõustus 3. oktoobril.

Telia Eesti juhatuse liige Dan Olov Strömberg märkis müügi põhjusena keskendumist põhitegevustele. Strömberg on väga tänulik IT Koolituskeskuse praegusele meeskonnale ja avaldas lootust, et liitumine Äripäevaga avab ettevõttele uusi arenguvõimalusi.

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov nimetas IT Koolituskeskuse liitumist Äripäevaga loomulikuks arenguks. Tema sõnul on ettevõtjate koolitamine Äripäeva Akadeemia raamides muutunud firma jaoks põhitegevuseks, milles nähakse lähiaastatel tugevat kasvu. „Pole kahtlust, et professionaalsete IT oskuste juurutamine on üks tähtsamaid edufaktoreid Eesti ettevõtete jaoks. Oleme uhked, et saame nüüdsest ise sellesse valdkonda jõulisemalt panustada.“

Firma asutasid Eesti ettevõtjad Henn Sarv ja Jaak Ennuste 1995. aastal. IT Koolituskeskuse käive oli 2016. aastal 770 000 eurot. Aasta jooksul korraldati enam kui 400 koolitust, millel osales kokku ligi 2750 inimest.

Äripäev on koolitusturul alates 2006. aastast. Äripäeva Akadeemia koolitustel käib aastas üle 3000 juhi ja ettevõtte võtmetöötaja, toimub ligi  300 erinevat koolituskursust. IKT koolitusi pakub Äripäev teemaveebi ituudised.ee egiidi alt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052