• 05.11.17, 21:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Nokia oli põhjanaabrite börsi käibeliider

Börsistatistika kohaselt moodustasid Nokia aktsiatega tehtud tehingud oktoobris suurema osa põhjanaabrite börsi käibest, vahendab Kauppalehti.
Nokia oli põhjanaabrite börsi käibeliider
  • Foto: Pixabay.com
Nokia oli möödunud kuul ülipopulaarne eelkõige väikeinvestorite seas, kes soetasid tehnoloogiafirma aktsiaid tervelt 145 miljoni euro eest. Põhjus on aga proosaline: ettevõtte hiljutised kehvad kvartalitulemused vedasid väärtpaberi hinna alates 23. oktoobrist pea 18-protsendilisse langusse. Reedesel kauplemispäeval oli Soome kunagise imefirma aktsia väärtus ligi 4,3 eurot, sellal kui täpselt kuu aega tagasi liikus see 5,1 euro juures.
Lisaks Nokiale ostsid väikeinvestorid eelmisel kuul kokku teisigi odavnenud väärtpabereid, nt ravimifirma Orion ja Põhjamaade panganduskontserni Nordea aktsiaid.Üksikinvestorite tehingute arv Helsingi börsil suurenes oktoobris 17,5% ja nende maht kasvas 24,4%. Börsi kogukäive tõusis möödunud aasta sama kuuga võrreldes 22,8%.Allikas: Äripäev

Seotud lood

Uudised
  • 02.12.17, 18:24
BlackBerry kaotas Nokiale patendivaidluse
Kanada telefonitootja BlackBerry teatas reedel, et on sunnitud maksma Nokiale patendivaidluse kaotuse tõttu 137 miljonit dollarit, vahendas Reuters.
Uudised
  • 04.02.18, 16:57
Nokia näitas oodatust paremaid kvartalitulemusi
Võrguseadmeid müüv Nokia näitas oodatust paremaid kvartalitulemusi ning prognoosib kasumi taastumist aastaks 2020, kirjutab Reuters.
Uudised
  • 27.07.17, 12:50
Nokia ületas ootusi
Nokia teise kvartali majandustulemused ületasid analüütikute ootusi, saades positiivse tõuke patenditüli lahenemisest Apple’iga ning tugevast kulude kontrollist tingimustes, kus võrguseadmete turul on kitsad ajad.
Uudised
  • 10.05.17, 17:20
Starman ja Elisa avasid uuendusliku 10G optilise võrgu
Starman ja Elisa avasid 10. mail Eestis uue põlvkonna fiiberoptilise 10G võrgu, hakates koostöös Nokiaga esimese operaatorina Euroopas pakkuma 10G EPON tehnoloogial põhinevat ülikiiret internetiühendust.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele