12. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT arenduse ettevõtete konkurentsiraport

Äripäeva Infopank koostas IT arenduse ettevõtete konkurentsiraporti, milles on analüüsitud ettevõtete viimase viie aasta majandusnäitajaid, välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread.

IT arenduse valdkonna ettevõtete konkurentsiraport on koostatud 2016. a majandusaruannetes esitatud andmete baasil. Lisaks kajastuvad analüüsis Eesti maksu- ja tolliameti 2017. esimese poolaasta andmed.

Analüüsitud on ettevõtete viimase viie aasta majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread.

Raportisse on kaasatud ettevõtted, mille müügitulu vähemalt ühel aastal vahemikus 2013-2016 aastal ületas 100 000 eurot.

Raportist saab ettevõtte juht ülevaate enda ettevõtte positsioonist turul ning tutvuda üksikute ettevõtete ja valdkonna liidrite käekäiguga. 

Konkurentsiraport sisaldab:

kommenteeritud konkurentsiraportvaldkonna ettevõtjate trendiuuringu kokkuvõteandmefail valdkonna trendiraportigaandmefail ettevõtete finantsnäitajate ja suhtarvudegaEesti majanduskeskkonna ülevaade - I poolaasta 2017Äripäeva Infopanga ühekuuline kasutuslitsents

Raporti saab tellida Äripäeva poest. Hind on 149 eurot (käibemaksuga 178,80 eurot).

Vaata lähemalt SIIT

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052