Autor: ITuudised.ee • 23. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook korraldas täna Tallinnas oma esimese ametliku ürituse Eestis

Facebooki VKEde kogukonna juht Helen Smyth
Foto: Facebook
Täna, 23. novembril toimus Tallinnas Facebooki esimene ametlik üritus Eestis, mille eesmärgiks oli jagada siinsetele väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele inspiratsiooni ja tarkust, kuidas kasutada oma äri edendamiseks parimalt ära Facebooki 2,1 miljardi igakuise kasutaja ning kuni 800 miljoni Instagrami kasutaja olemasolu ja mõju.

Facebooki ‘Boost Your Business’ (BYB) üritus leidis aset Balti jaama ootepaviljoni uues ja inspireerivas keskkonnas. Sündmusest võttis osa ligi 170 kohalikku ettevõtjat, kes said kuulda võimalikest ärilistest eelistest, mida võivad Facebooki erinevad lahendused ja reklaamistrateegia võimalused neile pakkuda. 

“Eestis on väikese ja keskmise suurusega ettevõtted siinse majanduse selgrooks, juhtides seeläbi ka majanduskasvu ning luues juurde väärtuslikke töökohti. Soovime Facebookiga Eesti kohalikku äriringkonda veelgi inspireerida, tutvustades parimaid võimalikke viise Facebooki eri tööriistade kasutamiseks, et ettevõtted saaksid kasvada lihtsalt ja efektiivselt – seda olenemata nende suurusest, asukohast, konkreetsest valdkonnast või oskuste tasemest,“ kommenteeris Facebooki avalike teenuste juht siinses regioonis, Jakub Turowski, kes avas ka tänase ürituse.

BYB üritusest osavõtjatel oli võimalik kuulata inspireerivaid ettekandeid, saada osa kaasahaaravatest meistriklassidest ning osaleda individuaalsetel konsultatsioonidel Facebooki rahvusvaheliste esindajatega, mis kõik keskendusid ettevõtetega seotud eri tegevustele Facebooki ja Instagrami keskkondades.  Seejuures oli kuulajate seas nii juba töötava meeskonnaga keskmise suurusega ettevõtteid kui ka väikeseid, ühe kuni paari inimese firmasid. Just viimased võivad saada Facebooki ja Instagrami pakutavatest kulutõhusatest turundusvõimalustest suurima kasu.

Ühtlasi oli ürituse üheks oluliseks osaks tempokas paneeldiskussioon, millest võtsid osa ka Eesti kohalikud ettevõtted: Jätsirull, Ampler Bikes ja Aurelia Ehted, kes jagasid osalejatele oma edulugusid, kuidas nemad tänu Facebookile kasvanud on.

Kokku kasutab Facebook Pages võimalust aktiivselt rohkem kui 70 miljonit väikest ettevõtet üle kogu maailma ning rohkem kui 15 miljonil on Instagramis äriprofiil.

Tallinna BYB üritus oli osa Facebooki ametlikust Euroopa Roadshow 2017 tuurist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755