Autor: ITuudised.ee • 8. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parimaks nooreks idufirmaks valiti GuestJoy

Foto: Saara-Nette Tõugjas
Täna valiti Tartus toimunud ettevõtlusfestivalil Startup Day Eesti parim noor idufirma, milleks osutus mugavamat ja personaalsemat hotelliteenust võimaldav GuestJoy. Lisaks tunnustusele investeerivad EstBANi äriinglid võitnud ettevõttesse Äriinglite Investeerimisprogrammi raames 160 000 eurot.

Võitja selgus nelja lõppvooru jõudnud kandidaadi hulgast. “Konkursiga astuti oluline samm, kus äriinglite võrgustiku liikmed valivad ühiselt ettevõtte, millesse investeerida. Lisaks on see äriinglite jaoks ka hea võimalus teistelt investoritelt õppida,” sõnas tulemuse kohta EstBANi president Rein Lemberpuu.

“Selline ühine lähenemine investeerimises on hea, kuna võimaldab ettevõtteid ka nende hilisemas arengus paremini toetada”, ütles EstBANi investeerimisprogrammi algataja Heidi Kakko.

GuestJoy on tööriist, mis aitab hotellidel müüa klientidele lisateenuseid ja mõõta kliendirahulolu. Näiteks saab GuestJoy abil saata hotelli saabuvale kliendile tervitussõnumi ning pärast külalise lahkumist tagasisidet koguda. Hetkel keskendutakse teenuse pakkumisel Euroopa turule.

Lisaks GuestJoy’le astus AHHAA Keskuses toimunud finaalis üles veel kolm meeskonda – Transformative, Frank ja Fitlap.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474