17. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MarketWatch: 7 krüptoraha, millele vaimustus üle kandub

Foto: Pixabay
Kui bitcoin tundub liiga kallis, ent krüptorahasse investeerida justkui tahaks, tasub portaali MarketWatch kohaselt uuel aastal silm peal hoida just neil seitsmel krüptorahal.

Kuigi bitcoinist räägitakse kui suurest mullist, on selle võimas tõus tõsiasi ning paljud investorid, kes õigel ajal krüptomünte soetasid, võivad oma pangakontol näha vägagi võimsat tootlust.

Itsblockchain.com krüptokonsultant Hitesh Malviya kommenteeris MarketWatchile antud intervjuus, et bitcoin on mõistagi midagi, mida praegu osta, ent pikas perspektiivis kandub see vaimustus üle ka teistele krüptorahadele. Ta prognoosib, et mainstream hakkab ehk muutuma inimeste jaoks igapäevaseks. Seega, missugustel krüptorahadel võiks uuel aastal silma peal hoida?

Litecoini turuväärtus jääb praegu 17,78 miljardi dollari juurde ning krüptomünt on tõusnud tänavu 6000% võrra. Üks litecoin maksab umbes 320 dollarit.

Monero turuväärtuseks hinnatakse 4,84 miljardit dollarit ning käesoleval aastal on krüptoraha väärtus tõusnud 1930% võrra. Monero hind jääb praegu 350 dollari juurde.

Neo turuväärtus jääb praegu 2,6 miljardi dollari juurde ning selle hind on tänavu tõusnud 24 685% võrra. Krüptoraha loojateks on hiinlased Da Hongfei ning Erik Zhang. Seda krüptoraha peetakse suureks tegijaks, kui Hiina ütleb oma ametliku seisukoha bitcoini ja üldse krüptorahade suhtes.

Cardano turuväärtus on praegu 3,06 miljardit dollarit ning hinnatõus tänavu 406%. Cardano on oma krüptoteekonna alguses ning selle tegelik kontseptsioon on alles väljatöötamise järgus.

Loe kokku seitsmest krüptorahast pikemalt Äripäevast

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755