Autor: ITuudised.ee • 4. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teaduspargi Tehnopol äriarenduse osakonda hakkab juhtima Anu Puusaag

Anu Puusaag
Foto: Erakogu
Jaanuari alugusest juhib Teaduspargi Tehnopol äriarenduse osakonda senine IKT valdkonnajuht Anu Puusaag. Tervisetehnoloogia valdkonnajuhina alustas tööd Piret Hirv.

Teaduspargi Tehnopol juhi Jaak Raie sõnul on tal eriti hea meel, et uus äriarenduse juht õnnestus leida meeskonna seest. „Anu pikaajaline kogemus ettevõtluse arendamisel, usk meeskonnatöösse ning tahe Eesti tehnoloogiaettevõtete kasvule kaasa aidata olid otsuse tegemise aluseks. Pireti osas tahan rõhutada seda, et ta tunneb tervistehnoloogia valdkonna kõiki mängijaid ja nende rolle. Ta olnud nii ettevõtluses kui ka riigisektoris ning ka täna on üks tema ülesanne tervisetehnoloogia ettevõtete arendamine ja riigile selles vallas innovatsioonipartneriks olemine.“

Puusaagi missioon on aidata valdkonna ettevõtetel jõuda välisturgudele ning edendada Targa linna valdkonda. Ta on üle 10 aasta töötanud EASis, kus ta on olnud nii start-up programmi juht kui panustanud tehnoloogiaettevõtete ning loomemajanduse valdkonna arengusse. Lisaks sellele on Puusaag olnud Ajujahi ja Eesti innovatsiooniaasta eestvedaja. 

Hirv on olnud tervishoiu valdkonnaga seotud juba 17 aastat. Viimased aastad töötas ta Sotsiaalministeeriumis e-teenuste arendamise ja innovatsioonipoliitika valdkonna nõunikuna. Eelmise aasta kevadel kaitses ta TTÜ tervisetehnoloogia eriala magistrikraadi.

Raie rõhutas, et ta on tänulik siiani äriarenduse osakonda ja tervisetehnoloogia valdkonda juhtinud Külle Tärnovile, kes alustas jaanuarist tööd erasektoris. „Külle on andnud väga suure panuse Teaduspargi Tehnopol kujunemisse ja loonud hästi toimiva võrgustiku kuhu kuuluvad nii startupid kui ka suurettevõtted ning riigisektor. Kõiki neid erinevaid organisatsioone koostööle suunates on võimalik pakkuda innovaatilisi tooteid ja teenuseid riigisektori arenguks ning aidata ettevõtetel vallutada välisturge,“ selgitas Raie.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755