Autor: ITuudised.ee • 7. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopoli tiimiga liitus kaks uut valdkonnajuhti

Tehnopoli IKT ja Targa linna klastri valdkonnajuht Anu Puusaag
Foto: Erakogu
Augustist liitus Teaduspargi Tehnopol seltskonnaga uus IKT valdkonnajuht Anu Puusaag ja septembris alustas teaduspargis uus turundus- ja kommunikatsiooonijuht Kadri Tammai.

Augustist liitus Teaduspargi Tehnopol seltskonnaga uus IKT valdkonnajuht Anu Puusaag, kelle missioon on aidata valdkonna ettevõtetel jõuda välisturgudele ning edendada Targa linna valdkonda. Anu on üle 10 aasta töötanud EASis, kus ta on olnud nii start-up programmi juht kui panustanud tehnoloogiaettevõtete ning loomemajanduse valdkonna arengusse. Lisaks sellele on Anu olnud Ajujahi ja Eesti innovatsiooniaasta koordinaator. 

September tõi teaduspargile ka teise uue tulija ning turundus- ja kommunikatsiooonijuhina alustas tööd Kadri Tammai, kes seisab selle eest, et nii ettevõtjate kui ka ettevõtlusest kaugemal seisjate mõte liiguks senisest rohkem teadusparkide suunas.  Kadri on 12 aastat töötanud kommunikatsioonijuhina erinevates avaliku sektori organisatsioonides ja võtnud jalge alla ka oma startu-up´i ülesehitamise käänulise tee. 

Teaduspargi Tehnopol juhataja Jaak Raie sõnul tunneb Anu hästi nii start-up´ide kui ka teiste alustavate ettevõtete hingeelu ning oskab neid toetada just valdkondades, kus jõudu jääb väheseks. „Kadri kogemus ja põnevad ideed aitavad aga Tehnopoli väärtuspakkumist veelgi paremini välja tuua ning panustada ka meie ettevõtete edulugudesse,“ selgitas Raie.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474