Autor: ITuudised.ee • 31. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Joseph Carson: häkkerid ründavad alati nõrgimat lüli

Foto: Pixabay
Tallinna Meriton Spa hotellis toimub 1. veebruaril Eestis elava eetilise häkkeri ja küberturvalisuse eksperdi Joseph Carsoni eestvedamisel küberturvalisuse konverents, millel peamiste teemadena käsitletakse #FakeNews, #Ransomware, #privacy, #identity ja #GDPR.

Tallinnas toimuvale konverentsile on kogunenud küberturvalisuse teemasid arutama maailmatasemel eksperte ja eetilisi häkkereid. Konverentsil õpetatakse ettevõtete küberturvalisust tõsiselt võtma ja ettevõtte infovara kaitsma. Küberturvalisus võib tunduda keerulise teemana, siis Tallinn Cyber Security Conference 2018 on mõeldud kõigile huvilistele üliõpilastest kuni raamatupidajateni. 

Infoturbest juhtidele räägime seminaril Sinu äri on ohus - mida ettevõtte juhid peavad teadma infoturbest20. veebruaril Swissotelis

Seminari viib läbi Security Software infoturbeanalüütik/CISA Ats Onemar.

TULE OSALEMA! Info ja registreerimine SIIN

Nõrgim lüli on inimene

Konverentsi peakorraldaja on Eestis elav eetiline häkker ja küberturvalisuse ekspert Joseph Carson. Tema sõnul on aastal 2018 küberturvalisus meie kõikide vastutusvaldkond, kuna häkkerid ründavad alati nõrgimat lüli. Carson tõdeb, et 2017. aastal toimunud mõnede suurimate küberrünnakute sihtmärgid on olnud ettevõtte tavatöötajad, koristajad või nende kodused IoT seadmed või juhtide laste nutiseadmed. 

“Kõikide inim-vigade eest ei suuda kaitsta aga ükski tulemüür ega viirusekaitse. Selleks et eraisikud oleksid paremini kaitstud lunaraharünnakute eest ja ettevõtted suudaksid kaitsta ennast andmete varguse eest on vaja tõsta kõikide küberturvalisuse teadlikust,” lausus Carson.

2018 aasta peamiste teemadena käsitletakse #FakeNews, #Ransomware, #privacy, #identity ja “GDPR. Lisaks Joseph Carsonile, saab Konverentsil kuulata mitmeid eetilisi häkkereid ja Cambridge ülikooli küberintsidentide reageerimisosakonna juhti Kieren Lovelli.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755