Autor: ITuudised.ee • 31. jaanuar 2018

Joseph Carson: häkkerid ründavad alati nõrgimat lüli

Autor: Pixabay

Tallinna Meriton Spa hotellis toimub 1. veebruaril Eestis elava eetilise häkkeri ja küberturvalisuse eksperdi Joseph Carsoni eestvedamisel küberturvalisuse konverents, millel peamiste teemadena käsitletakse #FakeNews, #Ransomware, #privacy, #identity ja #GDPR.

Tallinnas toimuvale konverentsile on kogunenud küberturvalisuse teemasid arutama maailmatasemel eksperte ja eetilisi häkkereid. Konverentsil õpetatakse ettevõtete küberturvalisust tõsiselt võtma ja ettevõtte infovara kaitsma. Küberturvalisus võib tunduda keerulise teemana, siis Tallinn Cyber Security Conference 2018 on mõeldud kõigile huvilistele üliõpilastest kuni raamatupidajateni. 

Infoturbest juhtidele räägime seminaril Sinu äri on ohus - mida ettevõtte juhid peavad teadma infoturbest20. veebruaril Swissotelis

Seminari viib läbi Security Software infoturbeanalüütik/CISA Ats Onemar.

TULE OSALEMA! Info ja registreerimine SIIN

Nõrgim lüli on inimene

Konverentsi peakorraldaja on Eestis elav eetiline häkker ja küberturvalisuse ekspert Joseph Carson. Tema sõnul on aastal 2018 küberturvalisus meie kõikide vastutusvaldkond, kuna häkkerid ründavad alati nõrgimat lüli. Carson tõdeb, et 2017. aastal toimunud mõnede suurimate küberrünnakute sihtmärgid on olnud ettevõtte tavatöötajad, koristajad või nende kodused IoT seadmed või juhtide laste nutiseadmed. 

“Kõikide inim-vigade eest ei suuda kaitsta aga ükski tulemüür ega viirusekaitse. Selleks et eraisikud oleksid paremini kaitstud lunaraharünnakute eest ja ettevõtted suudaksid kaitsta ennast andmete varguse eest on vaja tõsta kõikide küberturvalisuse teadlikust,” lausus Carson.

2018 aasta peamiste teemadena käsitletakse #FakeNews, #Ransomware, #privacy, #identity ja “GDPR. Lisaks Joseph Carsonile, saab Konverentsil kuulata mitmeid eetilisi häkkereid ja Cambridge ülikooli küberintsidentide reageerimisosakonna juhti Kieren Lovelli.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112