Autor: Aali Lilleorg • 12. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna lõppeb soodushinnaga registreerumine juhtidele mõeldud infoturbeseminarile

Täna veel on võimalus soodushinnaga registreeruda ITuudised.ee ja Security Software koostöös korraldatud seminarile „Sinu äri on ohus – mida ettevõtte juhid peavad teadma infoturbest. 20. veebruaril toimuva seminari viib läbi infoturbeanalüütik Ats Onemar.

Turbeteadlikkuse tõstmine organisatsioonis ei ole enam ammu ainult IT pärusmaa. Sellest on saanud suuremat pühendumist vajav juhtimisteema, mis peaks kindlasti olema üks olulisemaid prioriteete iga ettevõtte ja ettevõtja jaoks.

Seminari teemad: 

- infoturbe tagamine organisatsioonis ja juhi vastutus,

- küberkuritegevuse taust ja seadusandlus,- kuidas halvad asjad juhtuvad,- turvaintsidentide äratundmine ja rollid lahendamisel,- võimalikud tagajärjed,- infoturbe tulevik.

Seminari sihtgrupp on organisatsioonide juhid, IT juhid, infoturbejuhid, riskijuhid jt.

Seminari läbiviija on Security Software infoturbeanalüütik ja sertifitseeritud infosüsteemide audiitor (CISA) Ats Onemar, kel on 10 aastane kogemus infoturbe valdkonnas. Ta  on aidanud mitmetel erinevatel organisatsioonidel lahendada valdkonda puudutavaid küsimusi. Täna keskendub ta peamiselt infoturbe ja küberhügieeni alastele koolitustele, konsultatsioonidele ja analüüsidele.

Seminar toimub 20. veebruaril kell 10:00 -15:00 Swissotel Tallinn konverentsikeskuses. 

Osalemistasu soodushind kuni 12. veebruarini 299 eurot (km-ga 358,8 eurot). Täishind alates 13. veebruarist on 345 eurot (km-ga 414). 

Loe ka intervjuud Ats Onemariga "Infoturbeanalüütik: ettevõtte juht ise võib väga suure vea sisse programmeerida".

Seminari kohta rohkem infot ja registreeruda saab SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052