Autor: ITuudised.ee • 5. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pilvekonverents 2018 peaesineja on Monica Lora Amazonist

Amazon Web Services lahenduste arhitekt Monica Lora
Foto: Erakogu
Äripäeva teemaveeb ITuudised.ee on juba neljandat aastat järjest korraldamas pilvevaldkonnale pühendatud konverentsi Pilvekonverents 2018, mis sel aastal vaatleb laiemalt erinevaid võimalusi ja räägib rohkem pilvelahenduste kasutamise kogemustest. 15. märtsil koostöös digiteenuste agentuuriga ADM Interactive toimuv konverents toob kuulajate ette mitmeid välisesinejaid, kelle seast esimesena astub kuulajate ette Amazon Web Services lahenduste arhitekt Monica Lora.

Avaettekandes räägib Lora innovatsioonist pilveteenustes ning näidetest, kuidas AWS platvormi abil on ettevõtted innovaatilsemaks saanud. Lisaks tuleb juttu ka Amazonis toimund evolutsioonilisest arengust.

Konverentsil on esinemas välisesinejad ettevõtetest Oracle, Dropbox ja Klinkmann. Vaatleme pilveteenustes toimuvat innovatsiooni, uusi platvorme ja koostöövõimalusi ning tootmisettevõtete automatiseerimise lahendusi (Industrial Internet of Things). Kogemuslugusid räägivad Coop ja Omniva, teaduspilve ehitust ja võimalusi tutvustab lähemalt Ilja Livenson Tartu Ülikoolist. Microsofti lahenduste ekspert (MVP), Taani konsultatsiooniettevõttes CTGlobal töötav konsultant ja koolitaja Kaido Järvemets teeb seekord veidi kriitilisema vaate, kuidas ettevõtetes tavapraktika on, millised sammud aitaksid jõuda efektiivsemate äriliste tulemusteni ning millised on pilve minemise võlud ja valukohad. Pilvevaldkonna ekspert Riho Kurg, jõudlusfriik ja Zone.ee infoturbe evangelist Peeter Marvet koos ADM Interactive juhi Riho Pihelpuuga aitavad jõuda järeldusteni, kuidas olla pilves.

Konverentsi moderaator on Cybernetica tootejuht ja pilvevaldkonna ekspert Riho Kurg.

Pilvekonverentsi sihtrühm on otsustajad, kes teevad äriotsuseid, tootejuhid ja IT-juhid. Konverents on mõeldud IT turvalisuse, ärisaladuse ja delikaatsete isikuandmete kaitse eest vastutajale ettevõttes või riigiametis, IT-juhtidele, IT eest vastutavale tippjuhile, IT ettevõtte omanikule, juhile ning spetsialistile, infosüsteemi arhitektidele ja analüütikutele, IT-toe ja pilveteenuste pakkujatele, audiitoritele, juhtimisnõustajatele, arendus-, riski- ja kvaliteedijuhtidele.

Pilvekonverents 2018 "Kuidas olla pilves?" toimub juba 15. märtsil Tallink SPA konverentsikeskuses. Tutvu programmiga ja registreeru SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755