Autor: ITuudised.ee • 8. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS ootab IT-firmasid Jaapani-reisile

Raul Allikivi
Foto: Erakogu
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldab taas ettevõtjaile kontaktreisi Jaapanisse, kuhu ootab eeskätt IT-firmasid.

Lisaks IT-le on ka puidu- ja toiduainetetööstus valdkonnad, mille poolest Skandinaavia ja Eesti on Jaapanis tuntud ning just neil aladel on äritegevuse käivitumine kõige reaalsem. 

Kontaktreisi sihtkohaks on Tokio ja sõit on planeeritud maikuusse (12.-19. mai). Osaleja saab ülevaate, kuidas Jaapanis äri tehakse ning ettevõttele korraldatakse ka individuaalsed ärikohtumised. Jaapani kontaktreisil saab osaleda viis ettevõtet.

Täna kell 16 toimub konsultatsioonifirma Civitta Eesti kontoris eelseminar, kuhu EAS ootab Jaapani turust huvitatud ettevõtjaid, kellele see turg on uus, kuid kes näevad oma toote või teenuse jaoks Jaapanis head potentsiaali.

Infoseminari viib läbi Raul Allikivi, kes on juba aastaid aidanud Eesti ettevõtjatel  Jaapani turule siseneda. Lisaks räägivad eelmiste aastate kogemusest kontaktreisi gruppe juhtinud Riivo Anton (Civitta Eesti) ja EASi teenusejuht Tiina Truuväärt.

Jaapani kontaktreisil osalustasu pole, kuid ettevõtja tasub ise oma lennupiletite ja majutuse eest sihtriigis. EASi kontaktreise kaasrahastab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755