Autor: ITuudised.ee • 19. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia siiski ei lahku Põlvast ja Valgast

Telia Eesti juht Dan Strömberg.
Foto: Andres Haabu
Kui algselt plaanis Telia oma esindused Põlvas ja Valgas lihtsalt sulgeda, siis nüüd jätkatakse teeninduslauaga sealsetes Euronicsi elektroonikakauplustes.

„Meie soov oli leida kesktee, kuidas jääda Põlvasse ja Valgasse kohale ning pakkuda Teliale omast klienditeenindust ja -tuge. Usun, et oleme leidnud koostöö näol Euronicsiga sobiva lahenduse,“ selgitas Telia Eesti jaeäri juht Katre Liiberg.

Jaanuaris teatas Telia, et sulgeb klientide vähesuse tõttu esindused kahes maakonnakeskuses Põlvas ja Valgas, soovitades huvilistel edaspidi sõita kas Võrru, Viljandisse või Tartusse.

Telia ja Euronicsi partnerluse näol on Eestis tegu esmakordse mudeliga, kus elektroonikakaupade müüja ning telekomiettevõte säärasel kujul koostööd teevad.

„Usume, et Põlva ja Valga elanikud võtavad uue kontseptsiooni kiiresti omaks ning oleme veendunud, et piirkonna elanikele ja nii praegustele kui ka uutele Euronicsi klientidele pakub see põnevat lisaväärtust,“ lausus Euronicsi jaekaubandus- ja turundusdirektor Veiko Poolgas.

Nüüd Põlvas ja Valgas avatavad teeninduslauad pakuvad Telia teenusseadmeid nagu digiboksid, ruuterid ja puldid, jagavad infot ja soovitusi Telia teenuste kohta, sõlmivad kliendi- ja liitumislepinguid, võtavad vastu remonti vajavaid nuti- ja teenusseadmeid, väljastavad SIM-kaarte ning vormistavad Mobiil-ID liitumisi.

Samuti saavad kliendid endale sobivaid tooteid ka edaspidi tellida Telia e-poe vahendusel, misjärel toimetatakse tellimused kliendi poolt valitud pakiautomaati või kulleriga koju.

Telia teenindusletid Põlvas ja Valgas jäävad tööle Euronicsi kauplustest erinevatel kellaaegadel. Esmane planeeritud lahtiolekuaeg on esmaspäevast reedeni kl 10-17.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755