Autor: ITuudised.ee • 20. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kahjumis Baltika suurendas veebimüüki 35%

Baltika veebipood andmorefashion.com.
Foto: andmorefashion.com
Rõivafirma Baltika veebimüük kasvas esimeses kvartalis aastatagusega võrreldes 35%, ent ettevõte jäi pea miljoni euroga kahjumisse.

Baltika e-poe andmorefashion.com esimese kolme kuu müügitulu oli 470 000 eurot. Kokku võeti esimeses kvartalis vastu 9946 tellimust 30 riigist. Sealjuures tuli 57% müügist Eestist.

Ettevõtte teatel aitas e-poe kasvule kaasa Click&Collect võrgustiku laiendamine Baltimaades ning teenuse kättesaadavaks tegemine Soomes. Click&Collect võimaldab veebipoest ostu sooritanud kliendil oma kauba saada kätte Baltika esinduskauplustest.

Seoses moeäri hooajalisusega lõpetas ettevõte esimese kvartali 10,3 miljoni euro suuruse müügitulu juures 982 000eurose puhaskahjumiga. Müügitulu vähenes võrreldes mulluse tulemusega neli protsenti.

Baltika Gruppi kuulub viis moemärki: Monton, Mosaic, Baltman, Bastion ja Ivo Nikkolo. E-pood andmorefashon.com tarnib kaupa 44 riiki. Baltikas töötab enam kui tuhat inimest. Ettevõtte aktsiad on noteeritud Tallinna börsil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052