Autor: ITuudised.ee • 25. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirmad ootavad huvilisi oma kontoreisse

Lutheri Masinasaal, milles asub ka Taxify kontor
Foto: Andras Kralla
Neljapäeval toimub esmakordselt iduettevõtete kontorituur Tallinn Startup Walkabout. Oma kontoritesse ootavad huvilisi TransferWise, Pipedrive, Jobbatical ja Funderbeam.

Mujal maailmas populaarse külastustuuri eesmärk on murda iduettevõtete ümber levivaid müüte, selgitada idufirmade toimimisloogikat ja meelitada rohkem inimesi tehnoloogiavaldkonda.

Tuur algab 26. aprillil kl 14.30 Telliskivis Lift99 koostöötamise keskuses, kust viis 9-12-liikmelist tiimi liiguvad jalgsi või Taxify abil edasi teistesse ettevõtetesse. Päev lõppeb kl 19 Taxify kontoris Vana-Lõuna tänaval tuurijärgse koosolemisega.

TransferWise´i Tallinna kontor asub Veerenni tänaval Baltika kvartalis, Pipedrive´i kontor Kristiine linnaosas Paldiski maanteel, Jobbaticali kontor Kalamajas Niine tänaval, Scoro peakontor kesklinnas Centenniali ärimajas ja Funderbeami kontor Telliskivi loomelinnakus.

Osalemistasu on viis eurot, müüakse kuni 60 piletit. Üritust korraldavad Taxify ning ettevõtlus- ja tehnoloogiakonverents Latitude59.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755