Autor: ITuudised.ee • 27. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauluväljakul tuleb videomängu- ja tehnoloogiamess

Tallinna lauluväljak.
Foto: Meeli Küttim
27.-28. aprillil toimub Tallinna lauluväljaku siseruumes videomängu- ja tehnoloogiamess PlayFair 2018, kus muuhulgas saab tutvuda uute virtuaalreaalsusmängudega kui meenutada minevikku retroalas.

Külastaja leiab ürituselt nii e-spordimängude võistlusi kui kohalike YouTube´i kuulsuste programmi. Loengusaalis ja töötubades saab valmis kirjutada nii oma isikliku arvutimängu, proovida kätt tegelaste kujundamisel kui meisterdada oma robot.

Festivali peakorraldaja Annika Kluge sõnul on sellised videomänguüritused saanud lähiriikides üsna tavapäraseks. „On viimane aeg mängukultuuri ka Eestis lähemalt tutvustada. PlayFair 2018 festivalil on väljas palju erinevat tehnoloogiat ning mänguvõimalusi,“ lisas ta.

MTÜ PlayFair on tehnikahuviliste noorte algatus, mille eesmärgiks on tuua videomängumaailm lähemale igale Eesti perele. 2016. aastal loodud organisatsioon on varasemalt korraldanud nii võrgupidusid kui heategevuslikke üritusi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052