Autor: ITuudised.ee • 27. aprill 2018

Lauluväljakul tuleb videomängu- ja tehnoloogiamess

Tallinna lauluväljak.
Autor: Meeli Küttim
27.-28. aprillil toimub Tallinna lauluväljaku siseruumes videomängu- ja tehnoloogiamess PlayFair 2018, kus muuhulgas saab tutvuda uute virtuaalreaalsusmängudega kui meenutada minevikku retroalas.

Külastaja leiab ürituselt nii e-spordimängude võistlusi kui kohalike YouTube´i kuulsuste programmi. Loengusaalis ja töötubades saab valmis kirjutada nii oma isikliku arvutimängu, proovida kätt tegelaste kujundamisel kui meisterdada oma robot.

Festivali peakorraldaja Annika Kluge sõnul on sellised videomänguüritused saanud lähiriikides üsna tavapäraseks. „On viimane aeg mängukultuuri ka Eestis lähemalt tutvustada. PlayFair 2018 festivalil on väljas palju erinevat tehnoloogiat ning mänguvõimalusi,“ lisas ta.

MTÜ PlayFair on tehnikahuviliste noorte algatus, mille eesmärgiks on tuua videomängumaailm lähemale igale Eesti perele. 2016. aastal loodud organisatsioon on varasemalt korraldanud nii võrgupidusid kui heategevuslikke üritusi.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932