Autor: ITuudised.ee • 30. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Windows 10 aprilliuuendus on tänasest kättesaadav

Foto: Merje Laasi, Microsoft Baltikumi personalijuht
Microsoft kuulutas välja Windows 10 2018 uuenduse, mis muutub kättesaadavaks alates 30. aprillist ning hakkab Windows 10 arvutitesse saabuma alates 8. maist.

Windows Experience blogipostitus toob välja täpsema info uuenduste kohta, millest olulisemad on:

Ajajoon: Ajajoon annab Windows 10 kasutajale võimaluse minna arvutis ajas tagasi, et leida faile, mille kallal töötati samal päeval, eelmisel nädalal või isegi mitu nädalat varem. Kasutajad leiavad oma Windows 10 arvutit kasutades infot isegi selle kohta, mida nad tegid kasutades Microsoft Edge või Office 365 rakendusi kas iOS või Android seadmetel.

Fokusseerimisabiline: Focus Assist aitab tähtsad tegevused tehtud saada ilma selliste segajate nagu sotsiaalmeedia või muud teavitused. Lisaks on seda võimalik ajastada, nii et ta lülitab end igapäevaselt konkreetseks ajaks sisse.

Dikteerimine: Uuendatud dikteerimisvõimalus annab kasutajatele võimaluse vaid hääle abil märkmeid teha või tekste valmis kirjutada.

Microsoft Edge: Aprill 2018 uuendus toob Microsoft Edge veebilehitsejale mitmed uued arendused ja parendused nagu saki vaigistamine, täisekraanil lugemine, puhtam printimine, õigekirjatööriistad ja veebivormide automaatne täitmine – kõik säästmaks kasutaja aega veebis surfates.

Lisaks kuulutas Microsoft välja uued haldusvõimalused ja uuendused Microsoft 365 tööriistale, mis lihtsustavad IT juhtimist moodsas töökohas. Kõik uuendused võimaldavad IT-juhtidel turvata ettevõtte varasid, muutes samal ajal lõppkasutaja jaoks Microsoft 365’e mugavamaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755