Autor: ITuudised.ee • 17. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank uuendas netipanga kujundust

Swedbanki uus veebileht.
Foto: swedbank.ee
Swedbank avas täna uuendatud kujundusega internetipanga, mis kohandub paremini kliendi ekraani suurusega ja sobib kasutada erinevate nutiseadmetega.

Uue kujundusega internetipangas kohandub kuvatav pilt kasutaja seadme ekraani mõõtudega, olgu see siis nutitelefon, tahvel- või lauaarvuti või muu seade. Kohanduv kujundus kuvatakse nii era- kui ka ärikliendi vaates.

Swedbanki internetipank alustas tööd 1998. aastal ja seda on aja jooksul pidevalt arendatud: suurendatud teenuste hulka, täiustatud kujundust ja kasutajakogemust. "Internetipank on meie klientide eelistatuim koht pangateenuste kasutamiseks, seetõttu tahame internetipanka uuendada samas taktis klientide harjumuste ning tehnoloogia arenguga," ütles Swedbanki digikanalite juht Tanel Lips. 

Uue kujundusega internetipangal on lisaks uus sisupaigutus, mis kohandub kliendi nutitelefoni-, arvuti- või tahvelarvutiekraaniga. "Seetõttu asendasime arvutiekraanil olnud vertikaalse menüü horisontaalsega, nii et nüüd leiate ka arvutiekraanil põhimenüü lehe ülaosas. Ülevaatlik kokkuvõte uutest elementidest ning uuest kujundusest ja paigutusest on klientidele kättesaadav internetipanga esilehel," selgitas Lips.

Jätkuvalt saab kasutada ka panga mobiiliäppi. Lisaks võimaldab Swedbank lähiajal kõigis Balti riikides klientidel kaasa lüüa uue äpi arenduses, kus peamine lisavõimalus on lähiväljasidel ehk NFC-l põhinev viipemakse mobiiltelefoniga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755