Autor: Aali Lilleorg • 4. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT projektide parimate praktikate seminarile saab täna veel soodushinnaga

Täna saab veel soodushinnaga registreeruda 12. juunil toimuvale ITuudised.ee parimate praktikate seminarile "Kuidas edukalt rakendada tulevikutehnoloogiaid ja juhtida strateegilisi IT projekte?".

Seminaril annavad inspiratsiooni ja jagavad oma kogemuslugusid Thinnecti kaasasutaja ja tegevjuht Jürgo-Sören Preden, kes räägib, millistesse trendidesse on täna mõtet panustada, SMITi tehnoloogiaarhitekt Kristo Vaher räägib domeenist juhinduvast disainist kui strateegilisest konkurentsieelisest. Trinidad Wiseman kaasasutaja ja CXO Hegle Sarapuu räägib kasutajakogemuse disainist ja selle väärtusest rahas ning Hyperintelligent Aliens tarkvaraarhitekt Targo Tennisberg räägib legacy süsteemide arendamise ja ülalpidamise väljakutsetest.

Seminaril toimub paneeldiskussioon teemal "Digitaalsest trandsformatsioonist ausalt ja omadega".

Seminaripäeva viimases osas räägib suurandmete ehk Big Data teemal Statistikaameti peaanalüütik Toomas Kirt, kelle ettekanne kannab pealkirja "Big Data case study: Kuidas rakendada suurandmeid avalikus sektoris?", mille raames räägib ta ka lähemalt, mida pidada silmas megaprojektide puhul. Suurandmete teemal on esinemas ka Big Data Scoring tegevjuht ja kaasasutaja Erki Kert, kelle ettekande teema on "Big Data case study: Kuidas koguda ja väärindada klientide andmeid?".

AlphaBlues tegevjuht ja kaasasutaja Indrek Vainu on päeva viimases ettekandes rääkimas klienditeeninduse protsesside automatiseerimisest ja vaatleb lähemalt milliseid probleeme see endas kätkeb ja kui suurt kasu tasub oodata ning sellest, millised on tehisintellekti projektide eripärad.

Seminaril saab kokkuvõttes ülevaate, kuidas teised uusi tehnoloogiaid rakendavad ja mis peitub trendide taga? Eesmärk on jagada kogemusi ja inspiratsiooni, mille abil saab ideid, kuidas tulevikutehnoloogiate abil äri kasvatada ja juhtida muutusi suures organisatsioonis.

Seminari toimub 12. juunil algusega kell 10 Öpiku konverentsikeskuses, mis asub aadressil Valukoja 8.

Seminarile registreerumiseks on osalemistasu 299 eurot (km-ga 358,8). Soodushind kuni 4. juunini on 219 eurot (km-ga 262,8 eurot). Registreerimine ja lisainfo http://www.ituudised.ee/ITprojektid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755