Autor: Indrek Kald • 11. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva raadios teemaks küberturvalisus

Santa Monica Networksi juht Margus Vaino.
Foto: Andres Haabu
Äripäeva raadio tänane äritehnoloogia saade keskendub küberurvalisusele, millest räägivad Santa Monica Networksi juhid Margus Vaino ja Erki Kimber.

Millised on suurimad eksiarvamused seoses küberturvalisusega? Kuivõrd sõltuvad riskid ettevõtte tegevusalast või suurusest? Kuidas andmete pilve panek turvalisust suurendab ja mis riske kätkeb? Millega kaitsta end lunavarakampaaniate eest ning mis firmad on enim ohus? Kui suur risk on see, et kasutatakse mitme erineva turbelahenduse tootja lahendusi?

Neist ja paljudest teistest küsimustest räägivad ASi Santa Monica Networks tegevjuht Margus Vaino ja tehnikadirektor Erki Kimber.

Äritehnoloogia saade on Äripäeva raadios eetris täna kell 13 ning järelkuulatav SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755