Autor: ITuudised.ee • 12. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Guardtime saab koos mõjukate liidritega sõna Saksamaa mainekal konverentsil

Guardtime’i juht Martin Ruubel
Foto: Guardtime
Eesti küberturvalisuse ettevõtte Guardtime juht Martin Ruubel teeb täna etteaste Saksamaa mainekal 3500 osalejaga konverentsil “Wirtschaftstag 2018”, kus teiste seas võtavad sõna Saksamaa liidukantsler Angela Merkel, investeerimisfirma BlackRock, tehnoloogiagigandid ja energiaettevõtted nagu Siemens ja E. ON.

Guardtime’i juht Martin Ruubel saab täna toimuval konverentsil sõna paneelis, kus tulevad arutusele maailmas toimuvad muutused ja turvalisuse aspekt ühe olulise majandusliku tegurina. Ruubeli sõnul selgitab ta konverentsil lähemalt, kuidas on majanduse kasv ja küberturvalisus omavahel tugevalt seotud ja miks on meie parimates huvides oluline sellesse valdkonda investeerida, et kindlustada tulevasi põlvkondi. Koos Guardtimega võtavad paneelist osa Iisraeli kosmosetööstuse esindaja Esti Peshin, rahvusvaheline tehnoloogiafirma CORE SE ja Saksamaa Kristlik-Demokraatliku Liidu (CDU) majandusnõukogu asepresident dr. Michael Mertin.

“On märkimisväärne ja Eesti jaoks äärmiselt oluline, et Guardtime’i poolt välja töötatud ja arendatav KSI blockchain tehnoloogia on pälvinud laiemat tähelepanu ka rahvusvahelises kogukonnas, mis võimaldab meil rääkida koos maailma liidritega kaasa globaalse majanduse tulevikuküsimustes,” rõhutas Guardtime juht Martin Ruubel ja selgitas, et oma olemuselt on 2008. aastal kasutusele võetud KSI blockchain tehnoloogia digitaalsete andmete, protsesside ja seadmete usaldusväärsuse hindamise ja tervikluse tagamise lahendus. Tänu Eesti teadlaste poolt välja töötatud unikaalsele ülesehitusele võimaldab KSI blockchain tuvastada koheselt, kas digitaalsed andmed on muutunud, ning teha seda üleilmselt, piiramatus koguses andmetega.

Täna Berliinis toimuva konverentsi "Wirtschaftstag 2018" korraldajaks on The Economic Council ehk Saksamaa äriassotsiatsioon, mis esindab enam kui 11 000 ettevõtte huve ja pakub oma liikmetele konverentsi kaudu võimalust pidada dialoogi maailma juhtivate otsustajatega nii Saksamaalt kui mujalt Euroopast.

Konverentsi teemafookuseks on sel aastal "Majanduskasv, konkurentsivõime, rahaliit - tulevikuküsimuste lahendamine ning turujõudude tugevdamine". Nii näiteks on maailma arvamusliidritega kavas ümarlaud Euroopa majanduskasvu, stabiilsuse ja reformi teemal, mille järgselt arutatakse uue majanduskasvu võimalusi tugevate kapitaliturgude kaudu ja diskuteeritakse üle-Euroopaliste finantsturgude teemal. Pärast turvalisuse teemalist arutelu analüüsitakse koos sotsiaalse turumajanduse pingeid ning energiasektori suundumist tugeva tööstusega piirkondadesse. Konverentsi lõpetavad etteasted Saksamaaga seotud uuenduste ja investeeringute teemal, millele järgneb innovatsioonialane dialoog ja etteasted Saksamaa ning Austria kantslerite poolt.

Erinevatel teemadel saavad teiste seas sõna Saksamaa liidukantsler Angela Merkel, Austria kantsler Sebastian Kurz, Intel Corporationi juht Brian Krzanich, SAP SE tegevjuht Bill McDermott, saksa panga Deutsche Bank AG juhatuse esimees Christian Sewing, saksa börsi Deutsche Börse AG juhatuse esimees dr. Theodor Weimer ja E. ON SE COO dr.Karsten Wildberger. Samuti saavad konverentsil teiste seas sõna Euroopa Komisjoni liige Günther H. Oettinger, CDU peasekretär Annegret Kramp-Karrenbauer ja mitmed Saksamaa poliitikud.

Mainekal konverentsil osalev Guardtime on Eestis asutatud maailma suurim blockchain-tehnoloogial põhinevate küberturvalisuse lahenduste looja, kes aitab koheselt tuvastada erinevates digitaalsetes andmetes ja tarkades seadmetes tehtud muudatusi ja selle tulemusena pakkuda e-ühiskonnale usaldusväärseid ning läbipaistvaid lahendusi.

Guardtime’i tehnoloogiat on täna integreeritud paljudesse Eestis kasutatavatesse e-teenustesse, nagu näiteks Riigi Teataja, Kinnisturaamat, Äriregister jm. Samuti teeb ettevõte koostööd nimekate rahvusvaheliste institutsioonidega nagu maailma suurim kaitsetööstusettevõte Lockheed Martin, USA sõjavägi, tehnoloogiaettevõte Ericsson jt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755