Autor: ITuudised.ee • 9. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsungi tipptelefonide müügimaht on kasvanud võimsalt

Samsung Electronicsi mobiiltelefonide uusimate ja parimate telefonimudelite, nagu Galaxy S9, S9+, Note8, S8 ja S8+, müügimahud on 2018. aasta esimeses pooles võrreldes eelmise aasta sama perioodi ja aastataguste tippmudelitega 26% võrra suuremad.
Foto: YONHAP, EPA

Samsungi Electronics Balticu kokkuvõttest selgub, et Baltikumis on kuni aastavanuste tipptelefonide müügisummad kasvanud kokku 26%, Eestis on vastav number 16%, Leedus 21% ning Lätis lausa 54%.

Samsung Eesti mobiilidivisjoni juhi Antti Aasma sõnul näitab trend, et inimesed hindavad uusimat võimekat tehnoloogiat kõrgelt ning soovivad ajaga kaasas käia, samuti on kasutajate jaoks oluline saada asjatundlikku nõu ning soodustusi teistelt ökosüsteemi toodetelt.

“Üks põhjuseid, miks inimesed uusi telefone innukalt ostavad, on kindlasti, et käesoleval aastal oleme oma koostööpartneritega panustanud senisest tugevamini sellesse, et pakkuda telefoni ostu korral klientidele lisahüvesid – Samsungi Akadeemias toimuvaid tasuta koolitusi, võimalust vahetada oma vana telefon soodsa hinnaga uuema vastu välja, tasuta lisaseadmeid,” rääkis Aasma.

Sarnaselt nutitelefonide tippmudelitele on Samsung tuntavalt suurendanud ka kaasaskantavate nutiseadete, nagu aktiivsusmonitoride ja nutikellade müüki.

“Kogu Baltikumis on kaasaskantavate nutiseadmete müük kasvanud 19%, mis näitab, et inimesed soovivad järjest enam oma kehalist aktiivsust jälgida ning nutikellade abil mugavalt kõige kiirema infoga kursis olla,” kommenteeris Aasma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755