Autor: Indrek Kald • 20. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trükikoda trügib reklaamifirmade mängumaale

Digiprinter Xerox iGen 5.
Foto: Xerox
Digitrükikoda Librix Print investeeris uutesse tehnoloogiatesse üle poole miljoni euro ning sisenes reklaami- ja digiagentuuride mängumaale.

Librix Print pakub ettevõtetele veebipõhist disaini-, tootmis- ja trükikeskkonda Wabrix. "Kõiki korporatiivtrükiseid on võimalik hallata lihtsalt, mugavalt, ühest kohast ja 24/7. Selleks puudub vajadus hoida tööl inimest või palgata disainerit-kujundajat," ütles Librix Prindi juht ja omanik Alar Vettik.

Teine Librix Prindi pakutav uus tehnoloogia on digitaalne keskkond Circle. See aitab Vettiku sõnul hallata ning juhtida ettevõtetel kommunikatsiooni oma klientidega, valmistada ette ja viia läbi kampaaniaid, et kliente hoida ja kliendibaasi kasvatada ning korraldada sündmusi ilma lisatööjõudu palkamata.

Digitrükikoda teeb kõik eespool kirjeldatu vajadusel füüsiliselt valmis, kasutades selleks Xerox iGen 5 digitaalset printerit. "Teist sellist printerit pole terves Baltikumis, tegemist on absoluutse tipptehnoloogiaga," märkis Vettik.

Digitrükikojas Librix Print ei tööta ühtegi müügiinimest. Ettevõtte arengut on edasi viinud tehnoloogia kasutuselevõtmine, mis on kasvatanud viimase kuue aastaga tootmisvõimekust sada korda. Printimisteenuse pakkujast on saanud marketingiteenuse pakkuja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052