Autor: Indrek Kald • 20. september 2018

Trükikoda trügib reklaamifirmade mängumaale

Digiprinter Xerox iGen 5.
Foto: Xerox
Digitrükikoda Librix Print investeeris uutesse tehnoloogiatesse üle poole miljoni euro ning sisenes reklaami- ja digiagentuuride mängumaale.

Librix Print pakub ettevõtetele veebipõhist disaini-, tootmis- ja trükikeskkonda Wabrix. "Kõiki korporatiivtrükiseid on võimalik hallata lihtsalt, mugavalt, ühest kohast ja 24/7. Selleks puudub vajadus hoida tööl inimest või palgata disainerit-kujundajat," ütles Librix Prindi juht ja omanik Alar Vettik.

Teine Librix Prindi pakutav uus tehnoloogia on digitaalne keskkond Circle. See aitab Vettiku sõnul hallata ning juhtida ettevõtetel kommunikatsiooni oma klientidega, valmistada ette ja viia läbi kampaaniaid, et kliente hoida ja kliendibaasi kasvatada ning korraldada sündmusi ilma lisatööjõudu palkamata.

Digitrükikoda teeb kõik eespool kirjeldatu vajadusel füüsiliselt valmis, kasutades selleks Xerox iGen 5 digitaalset printerit. "Teist sellist printerit pole terves Baltikumis, tegemist on absoluutse tipptehnoloogiaga," märkis Vettik.

Digitrükikojas Librix Print ei tööta ühtegi müügiinimest. Ettevõtte arengut on edasi viinud tehnoloogia kasutuselevõtmine, mis on kasvatanud viimase kuue aastaga tootmisvõimekust sada korda. Printimisteenuse pakkujast on saanud marketingiteenuse pakkuja.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105