Indrek Kald • 20. september 2018
Jaga lugu:

Trükikoda trügib reklaamifirmade mängumaale

Digiprinter Xerox iGen 5.
Digiprinter Xerox iGen 5.  Foto: Xerox

Digitrükikoda Librix Print investeeris uutesse tehnoloogiatesse üle poole miljoni euro ning sisenes reklaami- ja digiagentuuride mängumaale.

Librix Print pakub ettevõtetele veebipõhist disaini-, tootmis- ja trükikeskkonda Wabrix. "Kõiki korporatiivtrükiseid on võimalik hallata lihtsalt, mugavalt, ühest kohast ja 24/7. Selleks puudub vajadus hoida tööl inimest või palgata disainerit-kujundajat," ütles Librix Prindi juht ja omanik Alar Vettik.

Teine Librix Prindi pakutav uus tehnoloogia on digitaalne keskkond Circle. See aitab Vettiku sõnul hallata ning juhtida ettevõtetel kommunikatsiooni oma klientidega, valmistada ette ja viia läbi kampaaniaid, et kliente hoida ja kliendibaasi kasvatada ning korraldada sündmusi ilma lisatööjõudu palkamata.

Digitrükikoda teeb kõik eespool kirjeldatu vajadusel füüsiliselt valmis, kasutades selleks Xerox iGen 5 digitaalset printerit. "Teist sellist printerit pole terves Baltikumis, tegemist on absoluutse tipptehnoloogiaga," märkis Vettik.

Digitrükikojas Librix Print ei tööta ühtegi müügiinimest. Ettevõtte arengut on edasi viinud tehnoloogia kasutuselevõtmine, mis on kasvatanud viimase kuue aastaga tootmisvõimekust sada korda. Printimisteenuse pakkujast on saanud marketingiteenuse pakkuja.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt