Indrek Kald • 22 oktoober 2018

Eesti IT-firmad visiidil Malaisias ja Taimaal

Tai pealinn Bangkok.  Foto: pixabay.com

Kümne Eesti ettevõtte esindajad viibivad sel nädalal visiidil Malasiais ja Taimaal, kus kohtuvad muuhulgas kommunikatsiooni- ning digimajanduse ministritega.

Malaisias on välisministeeriumi välismajanduse ja arengukoostöö asekantsleri Väino Reinarti juhitaval äridelegatsioonil plaanis kohtuda teiste seas riigi kommunikatsiooni- ja multimeediaminister Gobind Singh Deoga. Samuti on kavas kohtumised majandusministeeriumis. Kuala Lumpuri ja Putrajaya linnavalitsustega räägitakse "targa linna" teemadel.

Tais on kohtumised digimajanduse ja -ühiskonna ministeeriumis ning peaministri büroos. Reedel toimub Bangkokis seminar teemal "Digiteenuste jagamine Eesti valitsuse ja erasektori vahel", mille avab Tai justiitsminister, asepeaminister Prajin Juntong.

22.-26. oktoobril toimuval visiidil osalevad esindajad ettevõtetest Cybernetica, Goswift, Aktors, Bear Metal, Ecomatic, K12 Technologies, Positium, Real Systems, RaulWalter ja Omniva. Samuti on delegatsioonis eesti.ee juht Raimo Reiman.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Kertu Karner
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112