Autor: Indrek Kald • 22. oktoober 2018

Eesti IT-firmad visiidil Malaisias ja Taimaal

Tai pealinn Bangkok.
Autor: pixabay.com

Kümne Eesti ettevõtte esindajad viibivad sel nädalal visiidil Malasiais ja Taimaal, kus kohtuvad muuhulgas kommunikatsiooni- ning digimajanduse ministritega.

Malaisias on välisministeeriumi välismajanduse ja arengukoostöö asekantsleri Väino Reinarti juhitaval äridelegatsioonil plaanis kohtuda teiste seas riigi kommunikatsiooni- ja multimeediaminister Gobind Singh Deoga. Samuti on kavas kohtumised majandusministeeriumis. Kuala Lumpuri ja Putrajaya linnavalitsustega räägitakse "targa linna" teemadel.

Tais on kohtumised digimajanduse ja -ühiskonna ministeeriumis ning peaministri büroos. Reedel toimub Bangkokis seminar teemal "Digiteenuste jagamine Eesti valitsuse ja erasektori vahel", mille avab Tai justiitsminister, asepeaminister Prajin Juntong.

22.-26. oktoobril toimuval visiidil osalevad esindajad ettevõtetest Cybernetica, Goswift, Aktors, Bear Metal, Ecomatic, K12 Technologies, Positium, Real Systems, RaulWalter ja Omniva. Samuti on delegatsioonis eesti.ee juht Raimo Reiman.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112