Autor: Indrek Kald • 2. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Adcash sai eestlasest tegevjuhi

Adcashi uus juht Priit Viru.
Foto: Maksim Kichigin
Digitaalseid reklaamilahendusi pakkuva Adcash OÜ tegevjuhiks sai finantsjuht Priit Viru. Ettevõtte asutaja ja senine tegevjuht Thomas Padovani jätkab Adcashi emaettevõtte presidendina.

"Adcash alustas oma tegevust Õismäe korteri köögis, kasvades Thomase juhtimisel kiiresti üheks Eesti edukamaks infotehnoloogia ettevõtteks. Adcash konkureerib maailma suurimate tehnoloogiahiidudega nii klientide kui ka talentide nimel," sõnas Priit Viru.

"Jätkame investeerimist innovatsiooni, tipptasemel tehnoloogiasse ja meeskonda ning töötame selle nimel, et muuta digireklaamituru senist toimimist," lisas ta.

Viru sõnul keskenduvad nad senisest enam internetireklaami turu läbipaistvuse parandamisele ja reklaamipettuste vastu võitlemisele. "Adcashi fookuses on jätkuvalt masinõppe edasiarendamine ning agiilsete juhtimispõhimõtete rakendamine kogu organisatsioonis," lisas ta.

Ühtlasi jätkab Priit Viru tööd ka Adcashi emaettevõtte Webinfluence finantsjuhina. Viru on viimased neli aastat töötanud nii Adcashi kui ka Webinfluence´i finantsjuhi ning juhatuse liikmena. Varem on ta juhtinud Deloitte´i finantsnõustamise osakonda, töötanud strateegiakonsultandina Excedeas ning nõustanud ettevõtete ühinemise ja ülevõtmise tehinguid Eestis.

Adcashi asutaja ja senine tegevjuht Thomas Padovani juhtis ettevõtet 11 aastat ning jätkab presidendina Webinfluence grupis. Tema eesmärk on grupi strateegiline juhtimine, investeerimisvõimaluste leidmine ja gruppi kuuluvate ettevõtete tegevjuhtkonna toetamine.

Adcash on 2007. aastal loodud Eesti tehnoloogiaettevõte, mis arendab ja pakub digitaalseid reklaamilahendusi. Adcashi väljatöötatud reklaamiplatvormi vahendusel jõuavad reklaamid igapäevaselt üle 200 miljoni internetikasutajani enam kui 100 000 veebilehel. Adcashi peamisteks sihtturgudeks on USA, Kanada, Prantsusmaa, Saksamaa, Suurbritannia, Hispaania ja mitmed Aasia riigid.

The Financial Times nimetas mullu Adcashi Euroopa kiiremini kasvavate ettevõtete TOP1000 hulka. 2015. aastal võitis Adcash Äripäeva koostatava Eesti Ettevõtete TOP100.

Adcashi peakontor asub Tallinnas ja harukontorid Bulgaarias Sofias ja Hispaanias Barcelonas. Adcash annab tööd enam kui sajale inimesele, kellest 83 töötab Tallinnas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052