Autor: Indrek Kald • 27. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify tegutseb tänasest ka Horvaatias

Fotol Taxify tegevjuht ja kaasasutaja Markus Villig.
Foto: Andras Kralla
Tänu hiljutisele seadusemuudatusele Horvaatias alustab transpordiplatvorm Taxify täna tegevust riigi pealinnas Zagrebis.

"Horvaatia võttis hiljuti vastu ka uue seadusandluse, mis näitab, et turg on uutele transporditeenustele avatud. Me võtame selle väljakutse rõõmuga vastu," märkis Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

Taxify Horvaatia tegevjuht Daniel Tutić lisas, et Taxify pakub Zagrebis autojuhtidele paremaid tingimusi kui konkurendid. "Mõistame, et rahulolevad juhid tähendavad ka rahulolevaid kliente. Sellepärast on meie eesmärk olla õiglane nii oma juhtide kui sõitjate vastu – kuna me võtame juhtidelt platvormi kasutamise eest kuni 40% vähem tasu kui meie konkurendid, tähendab see õiglast hinda ka sõitjatele," ütles ta.

2013. aastal asutatud Taxify on üks kiiremini kasvavaid transpordiplatvorme, millel on üle 15 miljoni reisija ja poole miljoni juhi rohkem kui 25 riigis. Viimase rahakaasamise järel on ettevõtte väärtus üle miljardi dollari.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052