Autor: Indrek Kald • 21. detsember 2018

Monese sai sektori raputajaks

Monese juht Norris Koppel.
Autor: Erakogu

Eesti idufirma Monese märgiti suurima müügikasvuga Briti eraettevõtteid reastavas väljaandes ära lisatabelis "Raputajad", kuhu pääsesid firmad, millel on suur potentsiaal oma sektorit muuta ning kiiresti kasvada.

Igal aastal koostatakse Suurbritannias "Fast Track 100" tabel, kuhu valitakse sada viimase kolme aasta suurima müügikasvuga Briti eraettevõtet. TOP koos lisatabelitega avaldatakse igal aastal detsembris Briti üleriigilises nädalalehes Sunday Times.

"Tarbijale on praegune pangandusrevolutsioon hea uudis, teenused muutuvad kiiremaks ja soodsamaks. Äppide abil saab pakkuda kitsaskohtadele kiiresti lahendusi. Suurtes pankades võtavad muutused kaua aega," sõnas Monese asutaja ja juht Norris Koppel.

"Meie teenindame ära inimesed, keda pangad ei suuda efektiivselt teenindada. Inimesed vajavad ligipääsu oma finantsidele, kus iganes nad ei viibiks ja selleks peab neil olema võimalus maksekonto loomiseks," lisas ta.

Monese on esimene ainult mobiilipõhist pangandusteenust pakkuv idufirma Suurbritannias. Mitmekeelne pangaäpp võimaldab avada maksekonto mõne minutiga ja selleks ei pea klient elama samas riigis. Rohkem kui 700 000 kasutajaga Monese tegutseb 20 maal. Praegu ületavad klientide rahavood Monese kontodel enam kui kolm miljardit dollarit aastas. Septembris kaasas Monese 60 miljonit dollarit invensteeringuraha.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112