Autor: Äripäev • 14. jaanuar 2019

Alanud aastal eriti nõutud oskused

Foto: Pixabay
Portaal LinkedIn pani kokku rea omadustest ja oskustest, mis lähevad just alanud aastal eriti hinda.

Sealjuures eristatakse nii-öelda pehmeid kui ka pigem konkreetseid teadmisi nõudvaid oskusi. Portaal CNBC vahendab, missuguste oskuste või missuguste valdkondadega on tegu ehk millele tasuks ka enda tegemiste ja enesearenduse puhul sel aastal eriti silma peal hoida.

“Kuigi digitaalsed oskused nagu pilvarvutus ning tehisintellekt jõudsid professionaalsete oskuste ette, tähendab nende oskuste teke omakorda, et töötajad mõistavad uute tehnoloogiate kasutuselevõtu olulisust, aga mõistavad ka neid asju, mida tehnoloogia teha ei suuda: inimestevahelist suhtlust, kastist välja mõtlemist ning uute lahenduste leidmist tekkinud probleemidele,” arutles LinkedIn Learningi juht Paul Petrone.

PROFESSIONAALSED OSKUSED-TEADMISED

1. Pilvarvutus

2. Tehisintellekt

3. Analüütilised oskused

Loe pikemalt Äripäevast.

"Mis on tehisintellekt ja kuidas seda ettevõttes praktiliselt kasutusele võtta?" - vastuse saab 30.01.2019 kell kell 11-13 toimuval veebiseminaril, mille viib läbi SIFR OÜ tegevjuht ja masinõppe evangelist Taavi Tammiste.

Vaata lähemalt ja registreeru SIIN!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052