Autor: Indrek Kald • 25. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Delli sülearvuti sai lähedussensori

Dell Latitude 7400 on maailma väikseim 14tolline sülearvuti, selle aku peab vastu kuni 24 tundi.
Foto: Dell
Dell tutvustas USA suurimal tarbijaelektroonika messil CES Las Vegases sülearvutit, mis saab puudutuseta aru kasutaja lähenemisest.

Dell Latitude 7400 on varustatud tehnoloogiaga, mis saab kasutaja tulekust aru juba enne, kui ta seadet puudutadagi jõuab. Nimelt on arvutis lähedussensor, mis kasutab Inteli kontekstituvastustehnoloogiat ja mille abil äratab arvuti end üles ning seab selle Windows Hello funktsiooniga sisselogimiseks valmis juba enne, kui kasutaja arvutile käe külge paneb.

Tehnoloogia toimib ka olukorras, kus inimene seadme tagant lahkub. Siis paneb arvuti end lukku, et säästa akut ja hoida arvuti sisu kaitstuna.

"CES on aasta esimene mess ning ettevõtted tulevad sinna üldiselt näitama enda nii-öelda uusaastalubadusi ehk tehnikat, mis tuleval aastal või lähiajal maailmas ilma hakkavad tegema," kommenteeris Delli kliendilahenduste grupi president Sam Burd.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755