Autor: Allan Rajavee • 30. jaanuar 2019

Arno Kütt: teenetemärk tuli ehk liiga vara

Presidendilt teenetemärgi pälvinud Cleveroni arendusjuht Arno Kütt tunneb head meelt tunnustuse üle, kuid leiab, et teenetemärk tuli liiga vara, kuna ta plaanib sama hooga jätkata.
Autor: Andras Kralla

Presidendilt teenetemärgi saanud Cleveroni arendusjuht Arno Kütt ja Taxify üks asutaja Martin Villig toonitavad, et uuenduslikku mõtteviisi majanduses aitab ülal hoida vaid läbi mõeldud ja innovatsioonimeelne haridussüsteem, mis praegu aga kannatab nii õpetajate puuduse kui ka ääremaastumise all.

Tänavu president Kersti Kaljulaidilt teenetemärgi saava 112 inimese seast võib leida ka Eesti ehk innovatiivseimate ettevõtete asutajad Arno Küti ja Martin Villigu. Mõlema jaoks oli riikliku tunnustuse Valgetähe IV klassi risti pälvimine suur üllatus.

"Olen väga tänulik saadud tunnustuse eest ja kui kuulsin, et ühtlasi sai teenetemärgi Cleveroni üks juht Arno Kütt, siis tõepoolest oleme koos Cleveroniga üks kiiremini kasvanud Eesti ettevõtteid," ütles Martin Villig.

Kütt tunnistas, et talle pole veel täpselt kohale jõudnud, mida selline kõrge tunnustus tähendab ja ehk tuli nii kõrge tunnustus talle liiga vara. "Ei plaani veel diivanile pikutama jääda ja plaanin samamoodi jätkata," kinnitas ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112