Autor: Indrek Kald • 6. veebruar 2019

Tele2 uuendab sidepakette

Tele2 hakkab tänasest kümne populaarseima era- ning ärikliendi sidepaketi asemel pakkuma uusi. Suurimad muutused hõlmavad äriklientide sidepakette, ent ettevõtte kinnitusel ühegi uue paketi hind ei tõuse.
Tele2 müügidirektor Aare Uusjärv.
Foto: Tele2

Tele2 müügidirektori Aare Uusjärve sõnul jäävad kõik vanad paketid kehtima ning kliendid saavad soovi korral uutele tasuta üle minna. Uued paketid sisaldavad tema kinnitusel piiramatut andmesidekiirust, kõneminuteid ning tekstisõnumite arvu, kuid erinevad andmesidemahu poolest.

"Kõige suuremad muudatused hõlmavad äriklientide sidepakette. Esimest korda Eestis tulevad äriklientidele paketid, mis on Põhjamaades või kogu Euroopas täiesti piiramatu kõneminutite- ning internetimahuga. Konkurentidega võrreldes on need tingimused ligi kaks korda soodsamad," sõnas Uusjärv.

Tema sõnul lähtus Tele2 pakettide väljatöötamisel kolmest põhimõttest – lihtsus, piiramatud mahud ning paindlikkus. "Sisuliselt tähendab see, et pakettide hinna sisse ei ole peidetud selliseid teenuseid, mida inimene ei vaja. Näiteks muusikastriimingut või seadmekindlustust ja inimene saab lisasid ise valida," selgitas ta.

Kõik uued paketid on tähtajatud. "Ainsana Eestis saavad inimesed igal ajal teenusest loobuda või vahetada tasuta nii odavamaks kui suurema mahuga paketiks," ütles Aare Uusjärv.

Tele2 vanad eraklientidele suunatud multipaketid asendatakse pakettidega "Vabadus vestelda", "Vabadus 2", "Vabadus 8", "Vabadus 100" ning "Piiramatu vabadus". Seniseid ettevõtjapakette asendavad "Äri Eestis", "Äri Eestis 10", "Äri Põhjamaades 30", "Piiramatu äri Põhjamaades" ja "Piiramatu äri Euroopas".

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052