Autor: Indrek Kald • 7. veebruar 2019

Lõppeb suur- ja idufirmade programm Level11

Suur- ja idufirmade koostööprogrammi Level11 lõpetamisel tutvustatakse ühisprojektide tulemusi ning räägitakse õnnestumistest ja ebaõnnestumistest.
Level11 koostööprogrammi seminar.
Foto: Level11

Level11 koostööprojektid olid Cleveron ja Operose Labs, Eviko ja Covisual, G4S Eesti ja DSGN Refined, Merko Ehitus ja Covisual, hotell Olümpia ja Invisible Robot (Pay TipTop), TLG Hotell (Tallink) ja Tarkvent, Tieto Estonia ja Sensition (Fieldman), PERH ja hINF.

Tallinnas SEB panga innovatsioonikeskuses toimuval koostööprogrammi lõpetamisel 19. veebruaril kell 14 võivad osaleda nii iduirmade kui ka suurettevõtete esindajad.

Oma kogemustest räägivad teaduspargi Tehnopol Startup Inkubaatori juht Martin Goroško ja koostöökiirendi asjaosalised. Innovatsioonihuvilisi tervitab ka ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist.

Muuhulgas selgitab ettevõtja, e-residentsuse programmi kaasasutaja ning endine Eesti CIO Taavi Kotka oma ettekandes, miks on nii Eesti idufirmad kui ka suurettevõtted uinuvad kaunitarid.

Suur- ja idufirmade koostööprogramm Level11 oli ellu kutsutud Kredexi ja Startup Estonia poolt ning viidi ellu BDA Consultingu ja teaduspargi Tehnopol koostöös. Teenuseid rahastati ""Startup Estonia programmi" raames Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendeist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052