Autor: Indrek Kald • 14. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ADM Hosting kaasajastas oma nime

Pilvetehnoloogiaile keskendunud Eesti ettevõte ADM Hosting muutis nime ja kaubamärki, sest senine, 2016. aastast pärit kaubamärk hakkas juba ajale jalgu jääma.
ADM Cloudtechi juht Klemens Arro.
Foto: ADM

Firma tegutseb nüüd Eestis, Suurbritannias ja Saksamaal nime ADM Cloudtech all. Ettevõtte teatel annab uus kaubamärk paremini edasi ADM grupi pilvetehnoloogia äriliini olemust ja meeskonna kasvavat kompetentsi.

"Eelmist kaubamärki oleme kasutanud 2016. aastast ja see peegeldas toona väga hästi meie pakutud teenuseid. Samas aga areneb väga kiiresti nii pilvetehnoloogia üldiselt, kuid kitsamalt võttes ka ADMi pilvetehnoloogia äriliin, mis alustas küll hostinguga seotud teenuste pakkumisega, kuid laienes peatselt sellega seotud valdkondadesse," selgitas ADM Cloudtechi juht Klemens Arro.

"Praeguseks on meie teenused laienenud nii palju, et nägime, et eelmine nimi võib hakata edasist arengut takistama," kommenteeris ta nimevahetust.

Kahe viimase aasta jooksul on ADMi pilvetehnoloogia ärisuund laienenud ADM Hostingu nime all Suurbritanniasse ja Saksamaale ning keskendunud aina enam rahvusvaheliste klientide teenindamisele Euroopas.

"Koos geograafilise laienemisega oleme laienenud nii sisuliselt kui ka organisatsioonina – oleme arenenud oma klientidele strateegiliseks partneriks, kellelt oodatakse tulevikku suunatud visiooni ja võimekust viia ellu ka kõige keerulisemaid IT-lahendusi. Meie jaoks on väga oluline verstapost ka Suurbritannias ettevõtte asutamine sel kuul ning seal kohalike töötajate värbamisega alustamine," ütles Arro.

Tema sõnul illustreerivad ka Amazon Web Services konsultatsioonipartneri sertifikaadi saamine ja Suurbritannia valitsuse pilveteenuste raamhanke võitmine ilmekalt ADM Cloudtechi ambitsioonikaid tulevikusuundi.

Koos tänase nimevahetusega muutub ettevõtte veebiaadress, mis on nüüd admcloudtech.com. Samuti värskendatakse ettevõtte logo ja muid brändi elemente.

ADM Cloudtech kuulub 1997. aastal asutatud ADM gruppi, mille 110 töötajat pakuvad digi-, IT-arendus ning infrastruktuurilahendusi. Grupi müügikäive aastas on üle üheksa miljoni euro, millest 40% moodustab eksport.

ADM Cloudtech on spetsialiseerunud Amazoni, Google’i ja Microsofti pilvetehnoloogiatele. Ettevõtte klientide seas on Hewlett-Packard, Bosch & Siemens Home, Amnesty International UK, G4S, Coop, Swedbank, Amserv, SK ID Solutions ja mitmed riigiasutused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755