Autor: ITuudised.ee • 1. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atea käive Eestis kasvas 11,6%

Põhjamaade ja Baltikumi ühe suurima IT-ettevõte Atea müügikäive Eestis ulatus 2018. aastal 25 miljoni euroni, kasvades 2017. aastaga võrreldes 11,6%.
Atea AS tegevjuht Ruslan Štšerbjuk
Foto: Atea

„Atea tulemused Eestis olid 2018. aastal head ning kasv kohalikul turul jätkub järjekindlalt ja stabiilselt. IT-teenuste osas kasvasime 17% ja seadmete müügis 11%. Valdkonnapõhiselt saime Eesti ettevõtete IT-taristu arendamisesse panustada eelkõige energeetika, finants- ning haridussektoris,“ sõnas Atea AS tegevjuht Ruslan Štšerbjuk.

Norra börsifrma Atea käive Baltikumis kasvas 2018. aastal 3,5%, ulatudes 119,9 miljoni euroni. Ettevõtte käive seitsmel koduturul Põhjamaades ja Baltikumis ja oli kokku 3,5 miljardit eurot, olles üks suurimaid IT-teenuste ning täislahenduste pakkujaid, teenindades võrdses osakaalus nii erasektori kui avaliku sektori kliente.

Atea on esindatud Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Ateal on 7 riigis kokku 87 kontorit ning ettevõttes töötab üle 7400 töötaja. Atea annab Eestis tööd 64 inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474