• 01.03.19, 10:33
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Atea käive Eestis kasvas 11,6%

Põhjamaade ja Baltikumi ühe suurima IT-ettevõte Atea müügikäive Eestis ulatus 2018. aastal 25 miljoni euroni, kasvades 2017. aastaga võrreldes 11,6%.
Atea AS tegevjuht Ruslan Štšerbjuk
  • Atea AS tegevjuht Ruslan Štšerbjuk Foto: Atea
„Atea tulemused Eestis olid 2018. aastal head ning kasv kohalikul turul jätkub järjekindlalt ja stabiilselt. IT-teenuste osas kasvasime 17% ja seadmete müügis 11%. Valdkonnapõhiselt saime Eesti ettevõtete IT-taristu arendamisesse panustada eelkõige energeetika, finants- ning haridussektoris,“ sõnas Atea AS tegevjuht Ruslan Štšerbjuk.
Norra börsifrma Atea käive Baltikumis kasvas 2018. aastal 3,5%, ulatudes 119,9 miljoni euroni. Ettevõtte käive seitsmel koduturul Põhjamaades ja Baltikumis ja oli kokku 3,5 miljardit eurot, olles üks suurimaid IT-teenuste ning täislahenduste pakkujaid, teenindades võrdses osakaalus nii erasektori kui avaliku sektori kliente.
Atea on esindatud Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Ateal on 7 riigis kokku 87 kontorit ning ettevõttes töötab üle 7400 töötaja. Atea annab Eestis tööd 64 inimesele.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele