Autor: Indrek Kald • 6. märts 2019

Nooremarendajast Thorgate´i tehnoloogiajuhiks

Digitooteagentuuri Thorgate uus tehnoloogiajuht Taavi Teska alustas 6,5 aasta eest nooremarendajana, hiljem sai vanemarendajaks, edasi arendusmeeskonna juhiks, siis pääses partnerite ringi ja nüüd edutati tehnoloogiajuhiks.
Digitooteagentuuri Thorgate uus tehnoloogiajuht Taavi Teska.
Foto: Thorgate

"Miljardärist ettevõtja Richard Branson on öelnud, et kirglik usk ärisse ja isiklikesse eesmärkidesse määrab edukuse ning mul on hea meel, et Taavi on nende aastate jooksul kirglikult uskunud meisse ja eelkõige endasse, mistõttu on mul eriti hea meel anda talle uus väärikas positsioon," kommenteeris Thorgate´i juhatuse esimees ja kaasasutaja Raido Pikkar.

"Kuna me disainime ja arendame järjest rohkem ning üha keerulisemaid digitooteid, siis on Taavi tehnilise kompetentsi kaasamine juhtkonda strateegiliselt väga vajalik," selgitas ta.

Taavi Teska sõnul jätkab ta tehnoloogiajuhina sealt, kuhu tema eelkäija Virgo Riispapp ettevõtte viis. "Kavatsen edaspidi kasutada üha uuemaid ja aina töökindlamaid tehnoloogiaid meie peamiste fookusvaldkondade - tarkade tehaste ja linnade, e-kaubanduse ning tervise- ja finantstehnoloogia - digitooteid arendades," kinnitas ta.

Lisaks arendusmeeskonna juhtimisele on Taavi Teska korraldanud programmeerimiskoolituste sarja Python CodeClub ning panustanud ka teiste valdkondade - protsessid, värbamine, müük - arengusse.

Thorgate´i senine tehnoloogiajuht Virgo Riispapp asus tööle ettevõtte operatsioonide juhina, vastutades sisemiste protsesside - inimeste arendamise, müügi, projektijuhtimise, tarkvaraarenduse - töös hoidmise ja efektiivsemaks muutmise eest.

Tallinnas, Londonis ja Oslos kontoreid omav Thorgate keskendub veebi- ja mobiilirakenduste disainile ning arendamisele. Firma tehtud tööde hulgas on veebipood eCoop.ee ning puiduvarude haldamise tööriistad Aristonile ja Eesti Puidumüügikeskusele, aga ka auhinnatud äpi Like a Local Guide ja postimees.ee keskkonna disain.

Tehnoloogiates on Thorgate spetsialiseerunud Python/Django arendusele backendis ning React.js-i arendusele front-endis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052