Autor: Indrek Kald • 18. märts 2019

Eesti asub toetama digiriikide arengut

Homme allkirjastatakse Tallinnas kokkulepe Globaalse Digiühiskonna Fondi loomiseks, millega Eesti saab toetada digiriikide üles ehitamist kogu maailmas.
E-riigi rollist räägib homsel üritusel ka president Kersti Kaljulaid.
Foto: Liis Treimann

E-Eesti esitluskeskuses kirjutavad lepingule alla Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Alo Ivask ning ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist. See koostöökokkulepe käivitab ettevalmistused fondi asutamiseks. Fondi eesmärk on toetada digiriikide üles ehitamist kogu maailmas.

Üritusel saavad sõna president Kersti Kaljulaid, minister Rene Tammist ja Net Groupi tegevjuht Priit Kongo, kes arutlevad digiühiskonna arenguvõimaluste üle ning selgitavad, kuidas mõjutab loodav fond e-riikluse arengut kogu maailmas.

Lisaks annab e-Eesti esitluskeskuse juht Liina-Maria Lepik ülevaate fondi tegevuste järgmiste sammudest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052