Autor: Indrek Kald • 2. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebiturbe idufirma sai kuuekohalise investeeringu

Eesti veebiturbe idufirma WebARX kaasas oma teise investeeringu, milles Eesti ettevõtjate kõrval osales ka Hispaania küberturbefirma.
WebARX kaasas kuuekohalise summa.
Foto: WebARX

WebARX aitab veebiarendajatel ja digiagentuuridel monitoorida ja kaitsta oma veebilehti. Investeeringu suurust pole avaldatud, ent veebilehe tech.eu andmeil küündis see kuuekohalise summani.

Rahastusringi juhtisid Ragnar Sassi asutatud Lift99 ja Hispaania küberturbe ettevõte Open Data Security. Eestist osalesid veel Raido Pikkari juhitav Thorgate Ventures, Hando Ranna juhitav Agrello ning ingelinvestorid, sh Pipedrive´ist.

"Olles esimest korda WebARXiga kohtunud Web Summit 2018 üritusel, tundsime, et nende toode oli väga uuenduslik ja täiuslik lisandus meie portfelli," kommenteeris Open Data Security tegevjuht Gareth Sharp.

Pärast mitmeid kohtumisi asutaja Oliver Silla ja ülejäänud meeskonnaga teadsime, et nad on õiged inimesed viimaks seda ettevõtet edasi ja pakkusime oma rahalist abi, lisas Hispaania küberturbefirma juht.

WebARXi kaasasutaja ja tegevjuhi Oliver Silla kinnitusel on uus investeeringuvoor oluline verstapost, et jõuda tootega suurema hulga klientideni. Oleme väga rahul oma investoritega, kes ühendavad küberjulgeoleku, plokiahela tehnoloogia, B2B SaaSi müügi ja veebiarenduse ekspertteadmised, lisas Sild.

Viie töötajaga WebARXil on kliente 83 riigist. Eesti ettevõtte teenust kasutavad veebisaitide turvalisuse parandamiseks ja jälgimiseks enam kui 3000 veebiarendajat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755