Autor: Indrek Kald • 16. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ja Portugal alustavad e-tervise alal koostööd

Koos presidendiga Portugalis viibiv ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist allkirjastab seal ühiste kavatsuste memorandumi, edendamaks e-tervise alast koostööd kahe riigi vahel.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist.
Foto: Raigo Pajula

Minister Tammist osaleb 16.-17. aprillil koos president Kersti Kaljulaidi ja äridelegatsiooniga riigivisiidil Portugalis, kus on kavas kohtumised riigijuhtidega, esinduslik äriseminar ning mitmete ettevõtete külastused.

Tammisti kavas on kohtumine Portugali innovatsiooniministri Mariana Vieira da Silvaga, kellega kirjutatakse alla ühiste kavatsuste memorandumile. Selle järgi alustatakse juba käesoleval aastal e-retseptide vahetamist ning edendatakse e-tervise alast koostööd.

Lisaks avab Tammist esindusliku Eesti-Portugali äriseminari, mis keskendub digimajandusele ja innovatsioonile. Seminar toob kokku Eesti ja Portugali avaliku sektori tippjuhid ning ettevõtjad.

Koos presidendiga külastab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist ka Portugalis tegutsevaid Eesti ettevõtteid Monese ja Pipedrive.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755