Autor: Indrek Kald • 26. aprill 2019

Swed: kolmandik ärikontodest avatakse digitaalselt

Üle 30% Swedbanki uutest äriklientidest on kasutanud eelmise aasta lõpus loodud võimalust avada oma esimene konto kontorisse kohale tulemata, internetipanga teel.
Swedbanki äripanganduse juht Aira Nigul-Lepp.
Foto: Euroopa Komisjon

Distantsilt konto avamise lahendust saavad kasutada Swedbanki erakliendid, kes soovivad avada oma ettevõttele konto. Keskmiselt avab Swedbank aastas 10 000 ärikliendi kontot ning 6000 väikeettevõtet võtab finantseerimislahenduse Swedbankist.

"Toimetades keskkonnas, mida ollakse harjunud juba eraisikuna kasutama, on digitaalne lahendus väga praktiline. Uue lahendusega tuli pank turule eelmise aasta lõpus ning kliendid on selle positiivselt vastu võtnud," kommenteeris Swedbanki äripanganduse juht Aira Nigul-Lepp.

Märtsikuus siseneti näiteks Swedbanki ärikliendi internetipanka ja äppi 1 631 510 korda, mis teeb ca 54 000 logimist päevas. Kokku on Eestis 1,3 miljoni elaniku kohta pea 130 000 majanduslikult aktiivselt äriühingut.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755