Autor: Indrek Kald • 3. mai 2019

Elisa hakkab Eestis tootma TV originaalsisu

Telekomifirmast meelelahutusettevõtteks saada sooviv Elisa Eesti alustab televisiooni originaalsisu tootmisega, esimene sari jõuab eetrisse augustis.
Elisa erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu.
Foto: Elisa

Koostöös rahvusringhäälinguga jõuab Elisa kaabelteenuse klientideni kuueosaline dokumentaalfiktsioon "Üle noatera". Sarja autor on endine ajakirjanik ja tänane suhtekorraldaja Rasmus Kagge.

Elisa erakliendiüksuse juhi Andrus Hiiepuu sõnul on "Üle noatera" esimene pääsuke, mis juhib sisse Elisa sihi eristuda lisaks kasutuskogemusele ka põneva sisu poolest. "ERRiga koos toodetud mõtlemapanev doksari kõnetab kindlasti igaühte meist ja on tugevaks stardipauguks Elisa omatoodangule," kinnitas ta.

ERRi päevakajaliste saadete toimetuse peatoimetaja Peep Kala sõnul võivad ajaloo kulgu vahel pöörata väikesed asjad. "Miks paljudest erinevatest tõenäosustest rakendus just see üks? Milline oleks olevik, kui käiku oleks läinud teine või kolmas tõenäosus? Need küsimused pakuvad alati huvi ning käivitavad inimeste fantaasiad. ETV ja Elisa toovad veel sel aastal vaatajateni valiku Eesti lähiajaloos toimunud sündmustest, mis oleks teistsuguse arengustsenaariumi puhul muutnud meie olevikku," tutvustas ta.

Elisa Soome on tänaseks kasvanud üheks olulisemaks seriaalitootjaks regioonis. "On ainult asjade loogiline kulg, et ka Eesti Elisa oma sihte sinna suunda seab," ütles Elisa TV sisuhankejuht Toomas Ili.

Tuhande töötajaga Elisa Eesti siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks. Elisa pakub mobiilside, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid ning võrgu- ja IT infrastruktuurilahendusi. Ettevõtte mullune käive oli 169,7 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755