Autor: Indrek Kald • 7. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iga viies uus nutiseade puruneb aasta jooksul

Iga viies uus nutiseade puruneb aasta jooksul, selgub If Kindlustuse aastatepikkusest kogemusest nutiseadmete kindlustamisel.
Purunenud ekraaniga iPhone.
Foto: Pixabay

Viimaste aastatega on märkimisväärselt tõusnud seadmete hinnad, nende kindlustamine tervikuna ja juhtunud õnnetuste arv, teatas kindlustusselts.

If kindlustuse varakindlustuse tootejuhi Veiko Sepa sõnul näitab statistika, et antud tootegrupp erineb märgatavalt teistest kindlustatavatest esemetest juhtunud õnnetuste arvu vaates.

"Täna võib öelda, et iga viienda nutiseadmega juhtub aasta jooksul õnnetus, mille puhul on vaja kas seade vahetada või remontida. Seadmed saavad peamiselt kahjustada kukkumise teel, sel viisil juhtub koguni 80% mobiilidega juhtunud õnnetutest ning seda ohtu tajuvad kindlasti paljud meist," selgitas Sepp.

Paljud inimesed ostavad täna oma nutiseadmed jaekauplustest või netikaubamajadest. Soovi korral saavad kliendid võtta endale kindlustuse ka veebikaubamajast ostetud telefonile kuni 14 päeva jooksul pärast ostu, lisas Sepp.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474