Autor: Indrek Kald • 14. mai 2019

Kaubavedu "uberiseeriv" Eesti idufirma avas mobiiliäpi

Kaubavedusid pakkuvad ettevõtted saavad eilsest kasutada Uberist eeskuju võtva Eesti idufirma Truck4goods mobiiliäppi, leidmaks otsekontakte veoteenuse vajajatega.
Truck4goodsi äpp on eilsest kasutatav.
Foto: truck4goods.com

Ettevõtte teatel on tegemist esimese lahendusega maailmas, kus sarnaselt taksondusele on võimalik reaalajas kokku viia kaubavedude tellijad ning teostajad.

Truck4goodsi asutaja Tarmo Maaseli sõnul on veoteenuse tellimisest huvitatud saanud tänavu märtsi lõpust saadik teha veebis omale kliendikontosid ning seda võimalust on kasutanud juba sajad ettevõtted ning eraisikud.

"Kutsume Truck4goods mobiiliäppi kasutusele võtma kõiki Eestis tegutsevaid maismaatransporti pakkuvaid ettevõtteid. Prognoosime Truck4goods äppi kasutavatele veoteenuste pakkujatele uute kliendisegmentide lisandumist ning suuremat paindlikkust oma veokite logistika korraldamisel," märkis ta.

Truck4goodsi mobiiliäpp on mõeldud vaid kaubavoeteenuste pakkujatele. Veoteenuse tellijad leiavad oma soovidele sobiva pakkumise reaalajas veebirakenduse abil. Äpi ja veebirakenduse liides võimaldab kauba vedajatel leida oma sõidukitele kiirelt ja paindlikult tellimusi ning tellijatel näha pakkumisi nii hinnas kui ajas.

Truck4goodsi platvormi haldaja kontrollib eelnevalt vedajate tausta ning jälgib, et neil oleks sõlmitud kõik vajalikud kindlustuslepingud. Ettevõtte loodud mobiili- ja veebirakenduses on tellijal võimalik reaalajas näha oma veose asukohta kaardil ning fotosid kauba peale- ja mahalaadimistest.

Hetkel võimaldab Truck4goods kaubavedusid korraldada Eestis tegutsevatel vedajatel ja tellijatel, tehes samal ajal ettevalmistusi välisturgudele sisenemiseks.

Ettevõtte juhatusse kuulub Tarmo Maaseli kõrval ka Mihkel Osula.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755