Autor: Indrek Kald • 27. mai 2019

USA tarkvarafirma avab Tallinnas arenduskeskuse

Kindlustusettevõtteid teenindav USA küberriskianalüüsi firma CyberCube avab Tallinnas tarkvaratoodete arenduskeskuse ja soovib siin palgata uusi töötajaid.

Mullu suvest on CyberCube´i juhatuse liige endine USA riikliku julgeolekuagentuuri NSA juht ja küberväejuhatuse ülem, eruadmiral Michael S. Rogers.
Autor: CyberCube

"Meie uue asukohaga Tallinnas tunnustatakse Eesti ainulaadset positsiooni innovatiivse tehnoloogia- ja küberturbekeskusena. CyberCube soovib olla Eesti parimate IT-talentide esimene valik. Meie eesmärgiks on pakkuda maailma tasemel parima kvaliteediga küberriskianalüüsi," sõnas CyberCube´i tegevdirektor Pascal Millaire.

CyberCube palkab hetkel Tallinnas erinevatel tasemetel programmeerijaid, kes töötaksid välja spetsiaalselt kindlustustööstusele mõeldud uue põlvkonna analüütikat. Kõrgtasemeliste oskustega spetsialiste ootab praegu kümme vaba ametikohta.

Tänasel arenduskeskuse avaüritusel esineb kõnega ka ettevõtte juhatuse liige, endine USA riikliku julgeolekuagentuuri NSA juht ja küberväejuhatuse ülem admiral Michael S. Rogers.

CyberCube´i platvorm asutati 2015 Symanteci osakonnana, eelmisest aastast tegutseb ettevõte iseseisva riskikapitalile toetuva firmana. Neil on jätkuvalt juurdepääs Symanteci andmetele ja vahenditele. CyberCube´i kontorid asuvad San Franciscos ja Londonis ning nüüd ka Tallinnas.

Ettevõte kasutab andmeallikaid ja multidistsiplinaarset analüütikat, et arendada tarkvara teenindusplatvormi, mis on kindlustusettevõtetele abiks paremate küberkindlustusega seotud otsuste langetamisel ja küberriski koondumise haldamisel. CyberCube´i tarkvara koondab infot miljonite firmade kohta üle ilma ning modelleerib enam kui tuhandet tõsist tehnoloogiapõhist tõrget, mis võivad põhjustada küberriske paljudele ettevõtetele korraga.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112