Autor: Indrek Kald • 27. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA tarkvarafirma avab Tallinnas arenduskeskuse

Kindlustusettevõtteid teenindav USA küberriskianalüüsi firma CyberCube avab Tallinnas tarkvaratoodete arenduskeskuse ja soovib siin palgata uusi töötajaid.
Mullu suvest on CyberCube´i juhatuse liige endine USA riikliku julgeolekuagentuuri NSA juht ja küberväejuhatuse ülem, eruadmiral Michael S. Rogers.
Foto: CyberCube

"Meie uue asukohaga Tallinnas tunnustatakse Eesti ainulaadset positsiooni innovatiivse tehnoloogia- ja küberturbekeskusena. CyberCube soovib olla Eesti parimate IT-talentide esimene valik. Meie eesmärgiks on pakkuda maailma tasemel parima kvaliteediga küberriskianalüüsi," sõnas CyberCube´i tegevdirektor Pascal Millaire.

CyberCube palkab hetkel Tallinnas erinevatel tasemetel programmeerijaid, kes töötaksid välja spetsiaalselt kindlustustööstusele mõeldud uue põlvkonna analüütikat. Kõrgtasemeliste oskustega spetsialiste ootab praegu kümme vaba ametikohta.

Tänasel arenduskeskuse avaüritusel esineb kõnega ka ettevõtte juhatuse liige, endine USA riikliku julgeolekuagentuuri NSA juht ja küberväejuhatuse ülem admiral Michael S. Rogers.

CyberCube´i platvorm asutati 2015 Symanteci osakonnana, eelmisest aastast tegutseb ettevõte iseseisva riskikapitalile toetuva firmana. Neil on jätkuvalt juurdepääs Symanteci andmetele ja vahenditele. CyberCube´i kontorid asuvad San Franciscos ja Londonis ning nüüd ka Tallinnas.

Ettevõte kasutab andmeallikaid ja multidistsiplinaarset analüütikat, et arendada tarkvara teenindusplatvormi, mis on kindlustusettevõtetele abiks paremate küberkindlustusega seotud otsuste langetamisel ja küberriski koondumise haldamisel. CyberCube´i tarkvara koondab infot miljonite firmade kohta üle ilma ning modelleerib enam kui tuhandet tõsist tehnoloogiapõhist tõrget, mis võivad põhjustada küberriske paljudele ettevõtetele korraga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474